Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Ile zostalo kilometrow do wymiany oleju??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko,czy mozna jakos sprawdzic ile zostalo mi kilometrow do wymiany olej w silniku??wiem ze samochod sam pokaze kiedy bedzie potrzebna wymiany lub moge to sprawdzic w ksiazce serwisowej :mysli: ale czy jest jeszcze jakas inna mozliwosc??

Opublikowano

guzikami przy liczniku ale dokładnie jak to się robi w B7 to nie wiem

Opublikowano

owszem o ile były ustawiane przy wymianie oleju.

Opublikowano

wciśnij przycisk z "kluczem" w liczniku i powinna się pokazać ilość km do serwisu

Opublikowano
  • Autor

To wiem ze naciskajac kluczyk przy liczniku,teraz mi pokazuje 400 do serwisu ale czy to rowniez wiaze sie z wymiana oleju??wlasnie sprawdzalem ksiazke serwisowa i z niej wynika ze serwis byl robiony zawsze co 20000-30000 tys km a olej wymieniany co 15000km i teraz pokazuje ze ma byc serwis :mysli:

Opublikowano

jak wciśnjiesz kluczyk to pokazuje się ilość km do wymiany oleju

Opublikowano
  • Autor

Dzieki wszystkim za pomoc :notworthy:

Opublikowano

jak wciśniesz klucz to pokazuje ilość km i dni do wymiany oleju. Tylko zależy jeszcze jak jest ustawione, bo jeśli na LL to :thumbdown:

Opublikowano

jeżeli nie wiesz kiedy był olej zmieniany to po co ryzykować-wymień teraz i następna zmiana za 10-15tyś.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 06:24_________________________________________________i tu mam pytanie do operatorów vaga-da się ustawić żeby pokazywało temin (w dniach lub km) wymiany poszczególnych płynów itp?

Opublikowano

ustawiasz sobie wymniane oleju: wpisujesz wartość od 1 do 15 w tyś/km i czasookres 365 dni

resztę płynów :mysli: raczej nie

Opublikowano

ustawiasz sobie wymniane oleju: wpisujesz wartość od 1 do 15 w tyś/km i czasookres 365 dni

resztę płynów :mysli: raczej nie

i po kłopocie-teraz wymiana jakiś dobry Człowiek ustawi Ci następną wymianę za ile będziesz tam chciał

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc :notworthy: w srode moja maszyna bedzie miala przeglad i dostanie nowy olejek i znowy bede smigal :drool: :drool: pozdrawiam