Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIS 4.58 grzes1150 kombi B6 1.8 Q :naughty: mnie smignal kolo ZUSU

No troche zaspany byłeś bo stałem koło Ciebie i obczajałem a Ty nic :polew: Jechałem delikatnie bo furka dopiero się nagrzewałav :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzis znowu 4.55 rano grzes1150 oczywiscie tam gdzie zawsze :kox:

Mati_RZ na Rejtana 12.20

Opublikowano

Widziany Srebny Sedanik B5 Ramki Klubowe leciał w stronę lublina ok 11 ale zobaczyłem 9 końcówka blach nie wiem :cool1:

Opublikowano

Dzis ok 16 na parkingu Nowego Swiatu A4 ciemna B5 w ramkach :) Zaraz obok mnie :D:hi:

Opublikowano

Dzis ok 16 na parkingu Nowego Swiatu A4 ciemna B5 w ramkach :) Zaraz obok mnie :D:hi:

To chyba ja :wink4:

Opublikowano

To chyba ja :wink4:

Ta :):hi: Teraz poznaje autko po fotkach :)

Opublikowano

dziś ok 11-15 na wyjeździe z Cegielnianej czarna B6 avant z klubowymi naklejkami ;) pozdro :hi:

Opublikowano
dziś ok 11-15 na wyjeździe z Cegielnianej czarna B6 avant z klubowymi naklejkami pozdro

:siema::drinks:

Opublikowano

GM widziany wczoraj w sklepie z zegarkami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Slaweq dzis zaraz po 15 godz. kolo bylego HOTEL RZESZOW :decayed: trabil a ja ogladalem akurat TV :tongue4:

Opublikowano

Grzesiek czym Ty byleś tak załadowany :shocked:

Dzisiaj ok 16 widziane ciemne B6 avant na myjni bezdotykowej, tej nowej koło BP. Miał ramki Klubowe i blachy Rzeszowskie.

Opublikowano

17.40 na Popiełuszki zaparkowane B7 avant , stawiam na 99% ze to MATI_RZ :kox:

Opublikowano

widziany SIXU wlatywał na kanałową na tygodniu nie pamiętam kiedy hi GM widzianyw sobotę Plazma hi :rolleyes:

Opublikowano
Dzisiaj ok 16 widziane ciemne B6 avant na myjni bezdotykowej, tej nowej koło BP. Miał ramki Klubowe i blachy Rzeszowskie.

:hi:

Ciemne to było zanim umyłem, no powiedzmy że szare :gwizdanie:. A tak to jest diabelska czerń :naughty:

Również pozdrawiam, aczkolwiek nie oglądałem się i Cię nie widziałem, śpieszyłem się żeby za te 4zł umyć jako tako :wink4:

Opublikowano

11.45 b6 avant bardzo jasny niebieski??jakoś tak, w krasnem na wysokiości apteki z naklejką klubową blachy rze... :)

Opublikowano

A ja się rozbijałem po Rzeszowie w kółko w sobotę i nikogo nie przyuważyłem :mysli:

Opublikowano

A ja po Krakowie i nic nikogo co prawda widziałem parę furek ale bez naklejek klubowych :> ostatio tylko Mati Rz w okolicach Tesco[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 23:06_________________________________________________Widziany B6 Avancik Czarny z klubowymi Ramkami przed przejazdem kolejowym w miejscowości Nowosielec ps. Zaproszony na spota przez CB

Opublikowano

Widziany B6 Avancik Czarny z klubowymi Ramkami przed przejazdem kolejowym w miejscowości Nowosielec ps. Zaproszony na spota przez CB

:hi:

Pozdrawiam kolegę, na spota w końcu przybędę jak obiecałem przez CB :naughty:, tak wychodzi że praktycznie każdy weekend mam zajęty ;([br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________Dzisiaj 11:48 ul.Trembeckiego grafitowy Avant B5 z naklejka na klapie. Machałem ale kolega chyba nie wiedział o co biega :gwizdanie:

Chyba że ktoś teściowi pożyczył furę :cool1:

Opublikowano

Widziany B6 Avancik Czarny z klubowymi Ramkami przed przejazdem kolejowym w miejscowości Nowosielec ps. Zaproszony na spota przez CB

:hi: :hi: :hi:

Pozdrawiam kolegę, na spota w końcu przybędę jak obiecałem przez CB :naughty:, tak wychodzi że praktycznie każdy weekend mam zajęty ;([br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________Dzisiaj 11:48 ul.Trembeckiego grafitowy Avant B5 z naklejka na klapie. Machałem ale kolega chyba nie wiedział o co biega :gwizdanie:

Chyba że ktoś teściowi pożyczył furę :cool1:

:hi: :hi:

:hi: wpadaj do zaobaczenia na spocie ...ps.kiedyś musi być 1 raz acha wpisowe flaszka hhe .