Skocz do zawartości
IGNOROWANY

nokia N70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja telefony na firme mam od 8 lat - okolo 6 i dalej w orange jest lipa, a ceny telefonow kosmiczne, dlatego trzeba odrzucac oferty :)

Hm widzisz z tymi ofertami to zależy wszystko od tego ile im płacisz miesięcznie. Ja dostałam ostatnio na przedłużeniu umowy 3 bezpłatne numery na pół roku + SE K800i za 1zł + zestaw bluetooth Motorola za 1zł więc nie narzekam na ich oferty, jeszcze się nie zdarzyło żebym się nie mogła dogadać : )

Opublikowano

Ja telefony na firme mam od 8 lat - okolo 6 i dalej w orange jest lipa, a ceny telefonow kosmiczne, dlatego trzeba odrzucac oferty :)

Hm widzisz z tymi ofertami to zależy wszystko od tego ile im płacisz miesięcznie. Ja dostałam ostatnio na przedłużeniu umowy 3 bezpłatne numery na pół roku + SE K800i za 1zł + zestaw bluetooth Motorola za 1zł więc nie narzekam na ich oferty, jeszcze się nie zdarzyło żebym się nie mogła dogadać : )

może z kobietami inaczej rozmawiają ;)

Opublikowano
Ja bym jednak wzial N73 ,

tylko jest taki mały pikuś ten model jest dla lasek i dla "mówiących jak laski". odradzam :bicz:

Opublikowano
Ja bym jednak wzial N73 ,

tylko jest taki mały pikuś ten model jest dla lasek i dla "mówiących jak laski". odradzam :bicz:

ale na serio tak jest? czyli co najlepiej N95, zapytam się o nią przy najbliższej okazji ciekawe co mi powie.

Opublikowano
ale na serio tak jest?

serio ci mówie to model tylko dla kobiet. pierwszy telefon jaki wypuścili był koloru czerwonego.

Opublikowano

prowadząc sondaż przez ostatnie dni na temat telefonów nokia seria N, dowiedziałem sie że sie często wieszają, i że lepiej sobie odpuścić i wziąść nokie z seri E np E65 (tak jak to któryś z kolegów już pisał)