ROBERT Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no masakra :> dobra , dam Ci 15 minut [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:49_________________________________________________Diablo jedzie z koksem
cabriofan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no masakra :> dobra , dam Ci 15 minut Czyżbys jechoł na przełaj przez pola?
cabriofan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 liter w żici i tera browara wala Aa aa aaa to przez to tak Fandzolisz :polew: :>[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________To zdrówko
ROBERT Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Aa aa aaa to przez to tak Fandzolisz :polew: :> Cały czas serio gadam [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:56_________________________________________________ To zdrówko Twoje , mojego szkoda
cabriofan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Aa aa aaa to przez to tak Fandzolisz :polew: :> Cały czas serio gadam Kurde jo zapomnioł o tych Twoich niutonach :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:57_________________________________________________ narka Ida na Diablo jak jesZcze leci
ROBERT Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Aa aa aaa to przez to tak Fandzolisz :polew: :> Cały czas serio gadam Kurde jo zapomnioł o tych Twoich niutonach :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:57_________________________________________________ narka Ida na Diablo jak jesZcze leci wystraszyłeś się [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 00:00_________________________________________________kuniuf i niutunuf
ROBERT Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 kto :?: byłeś u niego kiedyś w Gaszowicach
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:15_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195294.0 Andrzej , ja bym zaraz brał ale ostatnio spłukany jestem
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 zastanawiam się nad zmianą miejsca letnich spotów, co o tym myślicie :?: macie jakieś ciekawe propozycje :?:
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :hi: zastanawiam się nad zmianą miejsca letnich spotów, co o tym myślicie :?: macie jakieś ciekawe propozycje :?: Kaś kaj pójdzie grila zrobić
ROBERT Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kaś kaj pójdzie grila zrobić Jak grilla/rożno robimy to mamy Studzienkę ew. jest jeszcze miejsce koło stacji paliw Crab na Wodzisławskiej , myślę , że miejsce jest OK [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:51_________________________________________________ zastanawiam się nad zmianą miejsca letnich spotów, co o tym myślicie :?: macie jakieś ciekawe propozycje :?: a co temu miejscu brakuje ( chociaż troszkę maławe się robi ) , z drugiej strony też nad tym się kiedyś zastanawiałem , można było by spróbować na parkingu "makro cash and carry" ... [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:53_________________________________________________Dobra zbieram się , jadę do Brennej na chwilę
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 zastanawiam się nad zmianą miejsca letnich spotów, co o tym myślicie :?: macie jakieś ciekawe propozycje :?: Kaś kaj pójdzie grila zrobić tak jak Robert wspomniał jak będzie grill to będą Jankowice-"Studzienka", Radlin, Jejkowice a co temu miejscu brakuje ( chociaż troszkę maławe się robi ) , z drugiej strony też nad tym się kiedyś zastanawiałem , można było by spróbować na parkingu "makro cash and carry" ... no właśnie o miejsce chodzi, ja myślę o dużym Tesco bo z tyłu parking zawsze jest pusty. Macro odpada bo nie raz byłem tam na spocie i zawsze ochrona wyprasza bo jest to prywatny teren, parking przy basenie "Ruda" czy Carrefour odpada (basen, żużel).
Rekomendowane odpowiedzi