Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pizze i spagetti :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:

nareszcie podlaczylem manetke od fis'u :decayed: nastepna robota to poprawic konsole :confused4:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:01_________________________________________________Artur, daj na pw info ile za navi placiles?[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:01_________________________________________________

byles dzis w chwalowicach? tak ok 11 :)

Opublikowano

:bry: po robocie

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:24_________________________________________________

Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę :naughty:

Fajnie tylko OOOO i VW mają najsłabsze mapy do ori navi.

Dokładnie , według mnie nie warte to jest takich pieniędzy ... chociaż wygląda :slina::good: ... a w tym przypadku raczej nie wygląd jest najważniejszy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

nareszcie podlaczylem manetke od fis'u :decayed: nastepna robota to poprawic konsole :confused4:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:01_________________________________________________Artur, daj na pw info ile za navi placiles?[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 16:01_________________________________________________

byles dzis w chwalowicach? tak ok 11 :)

neee furmanka pod blokiem stoi :wink4:
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 17:05_________________________________________________Robert Bier galotki,koszulka,szczewiki sportowe i jadymy na fusball pokopac do Gaszowic :naughty::wink4: Kazdy kto chce niech podjeżdża :wink4:
Opublikowano

:bry: po robocie

Dokładnie , według mnie nie warte to jest takich pieniędzy ... chociaż wygląda :slina::good: ... a w tym przypadku raczej nie wygląd jest najważniejszy

Dokładnie, ale każdy lubi to co chce.

Opublikowano

ale sie pogoda zesrala ;/

Opublikowano

Rns-d uruchomiony ,teraz tylko new antena ,mapy i w drogę :naughty:

Fajnie tylko OOOO i VW mają najsłabsze mapy do ori navi.

Ale jakby nie było navi masz zawsze pod ręką. Inne navki musisz pod każdym sklepem chować i nie zawsze masz ze sobą... no ile tego w roku używasz :gwizdanie: A tu masz fajny bajer w aucie, lepszy dźwięk w głośnikach, navi itp.. Poza tym ciekawe czy by to było takie nie opłacalne jakbyś musiał kupić legalnie AM i za każdą aktualizację płacić :gwizdanie:

Opublikowano

mysle ze cena zakupu rns-e i do tego konsola jak ktos ma 1 din i mapy itd to koszt bedzie taki ze am bedzie na kilkanascie lat :D

bo chyba mapy audi nie sa tak za free :>

Opublikowano

mysle ze cena zakupu rns-e i do tego konsola jak ktos ma 1 din i mapy itd to koszt bedzie taki ze am bedzie na kilkanascie lat :D

bo chyba mapy audi nie sa tak za free :>

Dokładnie patrz podpis Tomka :gwizdanie:

Opublikowano

Kopia nie oznacza freeware ,dlatego pytam :) Mimo nawet to, liczac koszt sprzetu i osprzetu szczegolnie jak ktos nie ma 2 din to na AM wystarczy na długo.

Opublikowano

Ale jakby nie było navi masz zawsze pod ręką. Inne navki musisz pod każdym sklepem chować i nie zawsze masz ze sobą... no ile tego w roku używasz :gwizdanie: A tu masz fajny bajer w aucie, lepszy dźwięk w głośnikach, navi itp.. Poza tym ciekawe czy by to było takie nie opłacalne jakbyś musiał kupić legalnie AM i za każdą aktualizację płacić :gwizdanie:

Dźwięk nie zależy od navi :cool1:

To , że go masz zawsze pod ręką :good:

Przenośne musisz chować ... rns'e itp. też kradną :cool1:

Opłacalne , no myślę że jakbym miał kupić nowego RNS'e + kosz 2 din + klimatronik 2 din + mapy , to na 10000% przenośna navi + ori AM będą tańsze ( i na pewno będzie dużo lepsza , aktualniejsza mapa ) :wink4:

A na koniec :

Kto ma , co ma , ten ma ( :kox: ) ... na pewno ten kto kupił auto już z np. RNS'em itp. nie wyrzuci go i nie kupi przenośnej navi , ale jak ktoś ma takowego kupić + cały osprzęt do tego to uważam to za nieopłacalne ( ale to indywidualna sprawa każdego z nas :wink4: )

Powiedzmy , ze wyrezanie takiego RNS,e wyjdzie ~ 1500-1800 zł , ja za tą kwotę wolałbym co innego wyrezać np. heble z S4 ... ( ale to tylko moje zdanie )

Opublikowano

Hample z S4 do B5 to koszt ok 2k,jestem na bierząco.

Mam Larka 4.3 z AM chce to zmienić na coś innego dlatego wymyśliłem rns-d.

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 19:52_________________________________________________Mam Symphony dlatego koszty kosza 2 din odpadaja.[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 19:54_________________________________________________Z hamulcami wiaze sie wymiana czesci wahaczy w B5 :confused4: :gwizdanie:.

Opublikowano

Robercie mowa tu o RNS i jest to urządzenie bardziej funkcyjne niż sama navi, w tym radio które daje więcej możliwości ustawień niż zwykły concert :cool1:

Fakt kradną ale nie aż tak i jak jest AC to dostajesz nowego za 13tyś zł :decayed:

Wiesiek map z RNS-E nie widział to wypowiada się w ciemno, ja też używałem AM i muszę przyznać że mapy w RNSie nie są złe :cool1:

Opublikowano

Antena ,mapa i troszkę inaczej bedzie w środku. Symphony pójdzie na allegro podobnie jak lark.

Podejrzewam ,że koszty wcale nie będą wygórowane wbrew pozorom :mysli::wink4:.

Opublikowano

Robercie mowa tu o RNS i jest to urządzenie bardziej funkcyjne niż sama navi, w tym radio które daje więcej możliwości ustawień niż zwykły concert :cool1:

Fakt kradną ale nie aż tak i jak jest AC to dostajesz nowego za 13tyś zł :decayed:

Wiesiek map z RNS-E nie widział to wypowiada się w ciemno, ja też używałem AM i muszę przyznać że mapy w RNSie nie są złe :cool1:

:good:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:bry:

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 20:49_________________________________________________Arek może zmienimy troszkę obrazek w pierwszym poście :mysli: jak wam się podoba ? :rolleyes: Troszkę się bawiłem dziś fotoshop'em ( muszę to jeszcze dokładniej opanować )

1111kopia.jpg

Opublikowano

troche rozowa czcionka srednia :D