Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no masakra :>

dobra , dam Ci 15 minut :naughty::wink4:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:49_________________________________________________Diablo jedzie z koksem :naughty::przebiegly:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no masakra :>

dobra , dam Ci 15 minut :naughty::wink4:

Czyżbys jechoł na przełaj przez pola? :mysli::polew:
Opublikowano

liter w żici i tera browara wala :decayed:

Opublikowano

liter w żici i tera browara wala :decayed:

Aa aa aaa to przez to tak Fandzolisz :polew: :polew: :polew: :>[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________To zdrówko :drinks:
Opublikowano

Aa aa aaa to przez to tak Fandzolisz :polew: :polew: :polew: :>

Cały czas serio gadam :naughty::cool1::decayed:

[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:56_________________________________________________

To zdrówko :drinks:

Twoje , mojego szkoda :decayed::drunk:

Opublikowano

Kurde jo zapomnioł o tych Twoich niutonach :shocked::polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:57_________________________________________________ :witch: narka :hi: Ida na Diablo jak jesZcze leci
Opublikowano

Kurde jo zapomnioł o tych Twoich niutonach :shocked::polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 23:57_________________________________________________ :witch: narka :hi: Ida na Diablo jak jesZcze leci

wystraszyłeś się :naughty::decayed::tongue4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 00:00_________________________________________________kuniuf i niutunuf :naughty::kox::evil:

Opublikowano

Pany kto rezal navi plus do b5?

Opublikowano

Krzysiek :wink4:

Opublikowano
:mysli: kto :?:
Opublikowano

:mysli: kto :?:

byłeś u niego kiedyś w Gaszowicach :wink4:

Opublikowano

no tak

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :gwizdanie:

:hi: :hi:

Opublikowano

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:15_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195294.0 Andrzej :naughty: , ja bym zaraz brał ale ostatnio spłukany jestem :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

zastanawiam się nad zmianą miejsca letnich spotów, co o tym myślicie :?: macie jakieś ciekawe propozycje :?:

Opublikowano

:hi: :hi:

zastanawiam się nad zmianą miejsca letnich spotów, co o tym myślicie :?: macie jakieś ciekawe propozycje :?:

Kaś kaj pójdzie grila zrobić :naughty:

Opublikowano

Jak grilla/rożno robimy to mamy Studzienkę ew. jest jeszcze miejsce koło stacji paliw Crab na Wodzisławskiej , myślę , że miejsce jest OK

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:51_________________________________________________

a co temu miejscu brakuje ( chociaż troszkę maławe się robi :rolleyes: ) , z drugiej strony też nad tym się kiedyś zastanawiałem , można było by spróbować na parkingu "makro cash and carry" :mysli: ...

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:53_________________________________________________Dobra zbieram się , jadę do Brennej na chwilę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tak jak Robert wspomniał jak będzie grill to będą Jankowice-"Studzienka", Radlin, Jejkowice :wink4:

a co temu miejscu brakuje ( chociaż troszkę maławe się robi :rolleyes: ) , z drugiej strony też nad tym się kiedyś zastanawiałem , można było by spróbować na parkingu "makro cash and carry" :mysli: ...

no właśnie o miejsce chodzi, ja myślę o dużym Tesco bo z tyłu parking zawsze jest pusty. Macro odpada bo nie raz byłem tam na spocie i zawsze ochrona wyprasza bo jest to prywatny teren, parking przy basenie "Ruda" czy Carrefour odpada (basen, żużel).