Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

andy do twarzy Ci w tym Tico :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:39_________________________________________________

Robert ,H4mm3R dzięki Pany za dzisiejszą pomoc. :tongue4:

No problemo :wink4:

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:40_________________________________________________

Chopy jakie tarcze z klockami zakupic? ATE,TRW? ATE Power Disc na przód? Jakies opinie,itp,itd? :hi:

Tylko nie ATE PD :no:

Polecam Ferodo :good: ... później Bosch , TRW , ATE ( ale gładkie nie PD ) ... a z górnej półki OZ ( wcale nie takie drogie ale trudno dostępne ) :wink4:

Opublikowano

:hi:

Cześć Robert leca do roboty

Opublikowano

Cześć Robert leca do roboty

Cześć Wiesiek , leć :decayed::wink4:

Opublikowano

[quote name=robert.

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:40_________________________________________________

Chopy jakie tarcze z klockami zakupic? ATE,TRW? ATE Power Disc na przód? Jakies opinie,itp,itd? :hi:

Tylko nie ATE PD :no:

Polecam Ferodo :good: ... później Bosch , TRW , ATE ( ale gładkie nie PD ) ... a z górnej półki OZ ( wcale nie takie drogie ale trudno dostępne ) :wink4:

:hi: Czemu nie PD? OZ - :naughty: musze poszukac Roberto a Mikoda? nacinane i nawiertane :mysli: -fajny wygląd mają

Opublikowano

:hi: Czemu nie PD? OZ - :naughty: musze poszukac Roberto a Mikoda? nacinane i nawiertane :mysli: -fajny wygląd mają

ATE PD miałem i nie polecam ( kumpel też miał i narzekał na nie ) ... jak już chcesz ATE to tylko i wyłącznie gładkie

OZ - http://otto-zimmermann.pl/ :wink4:

Najlepsza cena/jakość to FERODO , pisz do TOM77 lub Devastation :wink4:

Bardzo dobre są też MINTEX ale są b.drogie

Opublikowano

:hi: dziękuję Wiesiek :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 19:56_________________________________________________

myśloł żeś nie zauważył :naughty:
Opublikowano

może i mnie uda sie wpaść na chwilke na spocik

Opublikowano

Robert dzieki za info

Pioter nie ma sprawy

Nacinane/nawiercane tarcze potrzebują też specjalnych klocków ( utwardzonych tzw. sportowych ) które dobrze zaczynają hamować dopiero po osiągnięciu odpowiedniej temp. a podczas "cywilnej" jazdy ciężko zagrzać je do takiej temp. i będą gorzej hamować niż zwykłe "cywilne" :wink4: ... poza tym takie zestawy są b.drogie , więc wolałbym wydać tą kasę na swap większych hebli :wink4:

Tarcze Ferodo ( ew. ATE gładkie !!! ) + klocki Ferodo Premier - to jest według mnie najlepszy zestaw który jednocześnie można dostać już w dobrych pieniążkach

Dobrej jakości są też zestawy Bosch i TRW ( trzeba uważać na podróbki !!! ) , z polskich polecam Breck'a

"Troszkę" droższe ale b. dobre to Mintex , Pagid , Zimmermann ...

Jak już brać nacinane i nawiercane tarcze to Brembo ORO :naughty: ... ale sprawdź sobie ceny :wink4:

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:50_________________________________________________

zapraszamy :good:

Opublikowano

No no Robert wie co pisze bo ode mnie używane tarcze kupił :decayed::polew:

jakby nie były w takim stanie i w takich pieniądzach to bym ich nie wziął :cool1: troszkę tarcz i klocków już się w życiu nawymieniałem i malutkie pojęcie na ten temat mam :cool1:

Poza tym dostałeś za nie jakieś 20% ceny nowych tarcz ATE ew. 25% ceny Ferodo , według mnie się opłacało , tym bardziej , że to ORI tarcze :cool1:

Opublikowano

Żeś zrobił interes życia :decayed: niech Ci służą mi już nie były potrzebne :wink4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:14_________________________________________________2138.jpg&w=280&h=365&zc=1&ft=jpg

Opublikowano

Żeś zrobił interes życia :decayed: niech Ci służą mi już nie były potrzebne :wink4:

na jedne klocki stykną :decayed:

Opublikowano

Podjeżdżaj smiało :wink4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:32_________________________________________________

Robert dzieki za info

Pioter nie ma sprawy

Nacinane/nawiercane tarcze potrzebują też specjalnych klocków ( utwardzonych tzw. sportowych ) które dobrze zaczynają hamować dopiero po osiągnięciu odpowiedniej temp. a podczas "cywilnej" jazdy ciężko zagrzać je do takiej temp. i będą gorzej hamować niż zwykłe "cywilne" :wink4: ... poza tym takie zestawy są b.drogie , więc wolałbym wydać tą kasę na swap większych hebli :wink4:

Tarcze Ferodo ( ew. ATE gładkie !!! ) + klocki Ferodo Premier - to jest według mnie najlepszy zestaw który jednocześnie można dostać już w dobrych pieniążkach

Dobrej jakości są też zestawy Bosch i TRW ( trzeba uważać na podróbki !!! ) , z polskich polecam Breck'a

"Troszkę" droższe ale b. dobre to Mintex , Pagid , Zimmermann ...

Jak już brać nacinane i nawiercane tarcze to Brembo ORO :naughty: ... ale sprawdź sobie ceny :wink4:

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:50_________________________________________________

zapraszamy :good:

:mysli: To może od razu poszukac większych tarcz-jakies przeróbki trza robic?
Opublikowano
  • Autor

Zna ktoś taniego mechanika który wymieniłby mi amortyzatory z przodu chodzi o wyciągnięcie całej kolumny i wsadzenie nowej kolumny (kolumny są już gotowe)

ja znam - siebie :> cena na PW

Opublikowano

Zna ktoś taniego mechanika który wymieniłby mi amortyzatory z przodu chodzi o wyciągnięcie całej kolumny i wsadzenie nowej kolumny (kolumny są już gotowe)

Mam kumpla w Książenicach, który by Ci to zrobił ale nie wiem jak z czasem stoi :gwizdanie:

Opublikowano

Krzysiek masz

GR.GL. 9 PG 71 NR RYSUNKU 971-14

danke gute junge :notworthy:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________

Mam kumpla w Książenicach, który by Ci to zrobił ale nie wiem jak z czasem stoi :gwizdanie:

polecam tego znajomego też :)