Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co kupiłeś jedną inną i jest ok?

tak jest ok , tylko ta przetwornica jest inna od tej starej ( ta nowa jest slim , a stara była normalna ) i jest minimalnie inna barwa , nie jest to bardzo widoczne ale ja to zauważyłem

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja wczoraj po wymianie też mam różnice :wallbash: a gdzie kupiłeś jedną przetwornicę ?

Opublikowano

no ja wczoraj po wymianie też mam różnice :wallbash: a gdzie kupiłeś jedną przetwornicę ?

kumpel ( ten z Gaszowic ) mi sprzedał :wink4:

Opublikowano

:hi:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

chodziło mi o zmianę jarzm jak to się w B6/B7 robi ale nie wiedziałem że też tak w B5 idzie :wink4:

Właśnie sie tak zastanawiałem i nie wiem czy budzie [b5] nie różnią się zwrotnicami te z 288 a 312 i 321 :mysli:

... w tym roczniku co ma Pioter ( sprawdzone w ETCE ) są tarcze 321x30 , ale tylko w S4 , więc jakbyś chciał założyć te 312 czy 321 to musiałbyś chyba zwrotnice też wymienić :confused4: ... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da :naughty:

Czyli koszty hampli z S4 do mojego to będzie.... :kox: masakra-chyba że okazyjnie z rozbiórki :gwizdanie: :hi: spadam do zasranej roboty narka
Opublikowano

jakby kto miał to kupię :naughty: gdyby ktoś miał problem z porysowanym plastikiem zderzaka tym z dołu lub listwami gumowymi (czornymi) to służę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da :naughty:

oczywiście że się da ale trzeba wiedzieć skąd załatwić sobie jarzma pod 312 bo nie wszystkie pasują :gwizdanie:

Opublikowano

... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da :naughty:

oczywiście że się da ale trzeba wiedzieć skąd załatwić sobie jarzma pod 312 bo nie wszystkie pasują :gwizdanie:

wiem , że to zależy od zwrotnic ( chyba były alu i żeliwne ) :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wiem , że to zależy od zwrotnic ( chyba były alu i żeliwne ) :wink4:

dokładnie

Opublikowano

Z roboty

Andrzej pojedynczą przetwornicę kupisz na alledrogo, a i w Ravenie popytaj.

Spróbuj jeszcze zamienić żarniki miejscami.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:24_________________________________________________Na temat swapu hampli trzeba poszukać na forum niektórzy mają zrobione takie cuś :decayed:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

mi z kolei świrowanie przetwornicy przejawia się w ten sposób że jak zapalę światła ksenon działa po czym gaśnie, za drugim razem już non stop się pali i też będę musiał w ravenie na reklamacji takową przetwornicę wymienić... a najlepiej dwie od razu żeby jaj z barwą nie było.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać.

Opublikowano

mi z kolei świrowanie przetwornicy przejawia się w ten sposób że jak zapalę światła ksenon działa po czym gaśnie, za drugim razem już non stop się pali i też będę musiał w ravenie na reklamacji takową przetwornicę wymienić... a najlepiej dwie od razu żeby jaj z barwą nie było.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać.

Ja też mam gasnącą przetwornicę w prawej lampie i po wymianie dalej to samo więc już to olałem.

Mam dodatkowe lustra do regeneracji, zrobię je i wrócę do H7.

Opublikowano

Ja też mam gasnącą przetwornicę w prawej lampie i po wymianie dalej to samo więc już to olałem.

Mam dodatkowe lustra do regeneracji, zrobię je i wrócę do H7.

chińszczyzna... chyba trafił zależy jak trafisz :disgust:

Opublikowano

badboy badboys what you gonna do when they came for you ........ :polew: :polew: zawsze to chcialem napisac :decayed:

Opublikowano

badboy badboys what you gonna do when they came for you ........ :polew: :polew: zawsze to chcialem napisac :decayed:

haha spełniło się marzenie Twe :decayed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________czemuś to tak długo tłumił w sobie :decayed:

Opublikowano

w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać.

a masz kodowanie ustawione na ksenon ? ja mam i nic się nie dzieje , żadnych błędów , cudów itp.

Opublikowano

w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać.

a masz kodowanie ustawione na ksenon ? ja mam i nic się nie dzieje , żadnych błędów , cudów itp.

wiesz że o tym nie pomyślałem :) na pewno nie jest ustawione na ksenon, kurde zaraz lecę do garażu i zmieniam :decayed:

Opublikowano

A tu jeszcze na temat swapu 280 na 312 ( myślę że z 288 będzie tak samo , a nawet prościej bo to ATE a 280 Lucas ) >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=91632.0;highlight=swap

[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:46_________________________________________________

wiesz że o tym nie pomyślałem :) na pewno nie jest ustawione na ksenon, kurde zaraz lecę do garażu i zmieniam :decayed:

to spróbuj i napisz jakie efekty :wink4: