Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOOO ujowo Wiesławie ujowo :wallbash::no:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:13_________________________________________________

:hi:

Ale ciulata pogoda

Dzień dobry :) Panowie potrzebuje waszej pomocy :) Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby :mysli: Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła :) A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 :) Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:)

W serwisach oponiarskich np. Sowada koszt powyżej 100 zł

:hi: I jak z dzisiejszym ognichem ? :naughty: Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? :wink4:

Pioter cały czas pod wiatr :witch:

A coś prócz Sowady??Byłem tam właśnie w piątek i mają tylko krótkie :confused4:A ja potrzebuje co najmniej 50 mm :confused4:

allegro :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

allegro :gwizdanie

Jak na Gliwice lecisz jest serwis opon, tam ja kiedyś kupowałem.

Opublikowano

spota dzisiaj macie

:mysli:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________ :hi: wszystkim

Opublikowano

Narka ida co porobić[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:26_________________________________________________

spota dzisiaj macie

:mysli:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________ :hi: wszystkim

Yhy

Opublikowano

Tomek i jak tam padaka , szkoda wyceniona ? Będzie totalschaden ?

Jest totalschaden, czekom na wycena i odstawiom auto do znajomego do roboty. Felgi do renowacji i malowania proszkowego. Nowy uklad wydechowy z kwasówki i bedzie lepiej niż było :wink4::naughty:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 12:10_________________________________________________I może zostanie jeszcze kasa na grubsze wczasy w tym roku :decayed:

Tomaszku a styknie na meter gumy? :naughty: Jakby Ci jakies gupoty do głowy przyszły :naughty::wink4::evil:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:27_________________________________________________

spota dzisiaj macie

:hi: Wstąpisz?Wstąpicie? :mysli::wink4: Popodziwiamy Mironowóz :cool1:
Opublikowano

pomyślę - jeszcze w pracy jestem - jak dam radę to wpadnę - gdybym miał być później to będziecie tam gdzie zawsze ?

Opublikowano

pomyślę - jeszcze w pracy jestem - jak dam radę to wpadnę - gdybym miał być później to będziecie tam gdzie zawsze ?

Raczej tak-pogoda chyba nie pozwoli na ognicho w Studzionce ;( Do 17:30-18 raczej zostaniemy na miejscu (tak mi się wydaje :> )
Opublikowano

Dzień dobry :) Panowie potrzebuje waszej pomocy :) Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby :mysli: Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła :) A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 :) Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:)

kolego tutaj zajrzyj powinni mieć :wink4:http://www.phumaraton.pl/

Opublikowano

kolego tutaj zajrzyj powinni mieć :wink4:http://www.phumaraton.pl/

Dzięki serdeczne:) a wie ktoś może jeszcze jaki skok gwintu powinny mieć te śruby???

Opublikowano

Jest totalschaden, czekom na wycena i odstawiom auto do znajomego do roboty. Felgi do renowacji i malowania proszkowego. Nowy uklad wydechowy z kwasówki i bedzie lepiej niż było :wink4::naughty:

No to gitara :good:

I może zostanie jeszcze kasa na grubsze wczasy w tym roku :decayed:

To kaj jadymy ( a może lecymy :przebiegly: ) w tym roku ? :naughty:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:52_________________________________________________

Dzięki serdeczne:) a wie ktoś może jeszcze jaki skok gwintu powinny mieć te śruby???

Do [b6] ORI śruby antykradzieżowe mają takie wymiary M14x1.5x27.5

Nr. OE to 8D0 601 139 F ( + kod od 000 do 009 ) lub 4F0 698 139 C ( + kod od 000 do 009 )

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:57_________________________________________________

:hi: I jak z dzisiejszym ognichem ? :naughty: Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? :wink4:

Z tych planów chyba nic nie będzie :kwasny:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:00_________________________________________________Pany dla tych co byli w BT i robili jakieś zdjęcia - przywieźcie jak możecie karty pamięci z aparatów to sobie zgram na pendi :wink4:

Opublikowano

Do [b6] ORI śruby antykradzieżowe mają takie wymiary M14x1.5x27.5

Nr. OE to 8D0 601 139 F ( + kod od 000 do 009 )

Dziękuje Robert pozdrawiam :)

Opublikowano

no i jak z tym spotem ja wpadnę tam na tesco ale tak na godzinkę bo później muszę jechać na urodziny :decayed:

Opublikowano

no i jak z tym spotem ja wpadnę tam na tesco ale tak na godzinkę bo później muszę jechać na urodziny :decayed:

No normalnie bedzie, a na urodziny jedziemy z tobą :decayed:

Opublikowano

No dziś tylko spot pod TESCO , nie ma sensu robić grilla czy rożna , niestety pogoda nie dopisała :kwasny: , ale jeszcze nie raz będzie okazja :wink4:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:33_________________________________________________Dejmien ja mam takie śruby ORI , jak co to możesz sobie obejrzeć na spocie jak będziesz

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:34_________________________________________________1K0 698 137 A , zestaw śrub do kół z zabezpieczeniem , cena u Gajosa 128.13 PLN ( tylko nie wiem czy to jest kpl. na 4 kółka ) , trzeba byłoby zapytać w "Magro"

Opublikowano

No pięknie zna go ktoś, był na spocie ?

może w ramach integracji z kolegą Grippen wjedziecie mu na chatę i zrobicie odzyskanie kasiory :gwizdanie: :evil: :evil:

Opublikowano

No pięknie zna go ktoś, był na spocie ?

może w ramach integracji z kolegą Grippen wjedziecie mu na chatę i zrobicie odzyskanie kasiory :gwizdanie: :evil: :evil:

Już chyba jarzę to jest taksiarz w rybolu.

Opublikowano

Trzeba jakos pomoc koledze, moze jakas mała mobilizacja?[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 16:20_________________________________________________cabriofan, warto? i tak co chwile popaduje ;/