Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

poki co tylko interface' y na rs232 montowalem..

Cos konkretnego potrzebujesz?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:25_________________________________________________Byly tez wzmacniacze, zasilacze... Zalezy co bylo potrzebne

to my będziemy musieli pogadać :decayed::naughty:

Opublikowano

Suszi mnie :kox:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 10:33_________________________________________________Danielom za ile miernik GL6 ,a jak nie masz całego to wezmę w częściach i sam zmontuję :gwizdanie:

Opublikowano

Siemanko.

Opublikowano

Siemanko.

:hi:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 11:11_________________________________________________No i z alum wyszła kapa :disgust: troche wała dupnął ale kit z tym :confused4:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Siema Rybniczanie... :hi:

A-rek masz linka do tej imprezy w Rothenburgu??? Bo z tego co pamietam to chyba Ty wklejałes bardzo fajne info na temat tej imprezy... a nie umiem tego teraz znaleź....

Opublikowano

:hi: Wszystkim [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:07_________________________________________________

Siemanko.

:hi:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 11:11_________________________________________________No i z alum wyszła kapa :disgust: troche wała dupnął ale kit z tym :confused4:

:mysli: O co cho ?
Opublikowano

No kurna a dzisiaj taka pogoda

Opublikowano

:hi: Wszystkim [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:07_________________________________________________

Siemanko.

byliśmy już ugadani co do zamiany to byłem już w drodze to ten mi dzwoni że je sprzedał troche tego nie rozumie jak jestes juz ugadany z jedna osoba to juz je dla niego zostawiasz moim zdaniem a on troche poleciał po bandzie ale kit z tym :>[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:18_________________________________________________

No kurna a dzisiaj taka pogoda

ale jest zimny wiatr :confused4:

Opublikowano

byliśmy już ugadani co do zamiany to byłem już w drodze to ten mi dzwoni że je sprzedał troche tego nie rozumie jak jestes juz ugadany z jedna osoba to juz je dla niego zostawiasz moim zdaniem a on troche poleciał po bandzie ale kit z tym :>[br]:

Nie ładnie zrobił nie ładnie

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:21_________________________________________________

Suszi mnie :kox:

Mnie tez :kox:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:22_________________________________________________Wiesiek dzięki za AM :notworthy::good:

Opublikowano

Siemanko.

byliśmy już ugadani co do zamiany to byłem już w drodze to ten mi dzwoni że je sprzedał troche tego nie rozumie jak jestes juz ugadany z jedna osoba to juz je dla niego zostawiasz moim zdaniem a on troche poleciał po bandzie ale kit z tym :>[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:18_________________________________________________

To chyba sprzedały się na allegro jak na spocie bylismy :gwizdanie:

Opublikowano

:bry::hi:

dzięki za AM :notworthy::good:

No problem

Kurna ale mi wczoraj grzmiało :naughty:

Pioter k**wa cytaty :facepalm:

Opublikowano

Mi jeszcze teraz grzmi :kox:

Opublikowano

Mi jeszcze teraz grzmi :kox:

Mi też dlatego nie jada do KR

Opublikowano

A co Arek wczoraj taki wkurwiony był ? :mysli:

Opublikowano

Basia mie od rańca jebie żech zaś oczywiście żłopoł ta gożoła

Opublikowano

Mi też dlatego nie jada do KR

Kaca nie mam wiec Krupnik jak zawsze :good: tylko czuje że jeszcze jakieś promile są :rolleyes:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:41_________________________________________________

Basia mie od rańca jebie żech zaś oczywiście żłopoł ta gożoła

A co też byś mioł innego żłopać :naughty: