Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w czwartek wieczorem leciał z nią fajny film :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tak prezes gwizdasz o tej porze ? :wink4:

nimom co robić więc oglądam zdjęcia na google......

12_jordana_brewster.jpg

jordana_brewster.jpg

Jordana%20Brewster-SGG-065639.jpg

AAA i już wszystko jasne..... nic się nie Starej kiedyś będzie lepiej-moja też rodziła :wink4: juz nic nie mowie :embarrassed:
Opublikowano

Arku z jakiego " nowego " filmu moge ją kojarzyć :D:no:? ?

Pioter, www.prodig-tech.pl wybierz sobie a ja zorganizuje dobra cene :)

Opublikowano

Piotrek lubisz wódeczkę?

Opublikowano

Pioter, www.prodig-tech.pl wybierz sobie a ja zorganizuje dobra cene :)

Wybierz pod A4 i luzik :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:01_________________________________________________

Piotrek lubisz wódeczkę?

Arturku a Ty nie? :naughty::tongue4::polew:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:02_________________________________________________jo ja ale tylko wybrane :wink4:
Opublikowano

Wystarczy nawet GL-1 bo mamy ocynk :) Po niedzieli dam znać jaka cena jak dla Ciebie :)

Opublikowano
  • Autor

Fast & Furios albo z tego co dopiero wejdzie Fast Five :kox:

Opublikowano

niepodrobiny Krupnik i Stock :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:03_________________________________________________

Wystarczy nawet GL-1 bo mamy ocynk :) Po niedzieli dam znać jaka cena jak dla Ciebie :)

:good: :good: :good: :good: normalnie jestem ciekaw ile Zejdziesz z wyjsciowej :naughty: :naughty: :naughty::wink4: :gwizdanie: :cool1: Zawsze chciałem to miec pod ręką :cool1:
Opublikowano

ja robie elektronike do tego, cene wyjsciowa ustala producent ale bedzie bonus to napewno :)

Opublikowano

Dobra Piotr wezmiesz kiedy flache przyjedziesz do mnie ,a ja Ci pokarze jak sie cytuje i bedziemy obaj zadowoleni.

Zeby nie bylo to ja stawiam druga flaszke :wink4:.

Obu nam to na dobre wyjdzie :kox:.[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:06_________________________________________________Pokaze :wallbash:

Opublikowano

ja robie elektronike do tego, cene wyjsciowa ustala producent ale bedzie bonus to napewno :)

To Wez na firme ,Dodaj 10% i bedzie :good::naughty: :> [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:13_________________________________________________

Dobra Piotr wezmiesz kiedy flache przyjedziesz do mnie ,a ja Ci pokarze jak sie cytuje i bedziemy obaj zadowoleni.

Obu nam to na dobre wyjdzie :kox:.[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:06_________________________________________________Pokaze :wallbash:

Kiedys to opanuje jak pisałem trning czyni mistrza ,a flache na następnym spocie stawiam i tak bankowo :wink4::decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:15_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: ta druga-Twoja to w ramach korków z ort-zawsze byłem kozak i tylko tym oceny podciągałem :> :wink4: Chętnie podjechałbym do Ciebie Arturku na popijawę,ale.....życie -synek 2,5 roku,kobieta uziemiona przez synka-to ja i tak mam luz ,bo przynajmniej z domu wychodze :gwizdanie:
Opublikowano

cabriofan, to bardziej zakrecona historia ale juz poszlo zapytanie, po niedzieli odezwe sie :)

Bedzie flacha na nastepnym spocie to trzeba sie zjawic :D :D

Opublikowano

cabriofan, to bardziej zakrecona historia ale juz poszlo zapytanie, po niedzieli odezwe Moja jedna-Twoja powitalna skrzynka :gwizdanie: :polew:

Bedzie flacha na nastepnym spocie to trzeba sie zjawic :D :D

OJ widze ,że z Ciebie łebski gośc-do czego jeszcze elektronikę Robisz? :cool1:
Opublikowano

Zawodowo na tą chwile tylko montaz do grubosciomierzy :)

Opublikowano

Zawodowo na tą chwile tylko montaz do grubosciomierzy :)

A w ramach hobby? Na własny użytek? :naughty:? Pochwal się talentem-Ty Zarobisz ,a my skorzystamy :cool1:
Opublikowano

poki co tylko interface' y na rs232 montowalem..

Cos konkretnego potrzebujesz?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:25_________________________________________________Byly tez wzmacniacze, zasilacze... Zalezy co bylo potrzebne

Opublikowano

poki co tylko interface' y na rs232 montowalem..

Cos konkretnego potrzebujesz?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:25_________________________________________________Byly tez wzmacniacze, zasilacze... Zalezy co bylo potrzebne

- :good: jak na razie to nic nie potrzebuję,nic nie przychodzi mi do głowy---ale póki co nie Marnuj talentu i Ogłoś sie na a4 klub Polska :wink4: :wink4: :wink4: :>
Opublikowano

Przemysle sprawe, dogadam cene i bedziem handlowac :) Na ta chwile dzieki za rozmowe, spadam spać bo już mam ciężko :) pozdrawiam serdecznie :) dobrej nocy

Opublikowano

Przemysle sprawe, dogadam cene i bedziem handlowac :) Na ta chwile dzieki za rozmowe, spadam spać bo już mam ciężko :) pozdrawiam serdecznie :) dobrej nocy

:hi: no to dobrej nocy :wink4:
Opublikowano

:hi: :hi:

Zna ktoś kogoś/firme które renowuje alu felgi + piaskowanie i malowanie proszkowe :?: dobrze i nie drogo :?: