Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie wy tak ostatnio dużo o polerce mówicie, a ja tam różnicy nie widzę :>

Bo na zdjęciach nie widać, mój jest bez polerki a świeci się ,tylko widać ryski z bliska, a u Roberta to nawet kurz się nie łapie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wiem, wiem o tym :decayed:

zastanawiam się poprostu jak się czuje osoba która tyle czasu i wysiłku poświęca na pielęgnacje lakieru, a parkując na parkingu jakiegoś centrum handlowego zauważa ryse lub wgniotke na samochodzie którą zrobił nam "samochód" zaparkowany obok :mysli:

Opublikowano

zastanawiam się poprostu jak się czuje osoba która tyle czasu i wysiłku poświęca na pielęgnacje lakieru, a parkując na parkingu jakiegoś centrum handlowego zauważa ryse lub wgniotke na samochodzie którą zrobił nam "samochód" zaparkowany obok :mysli:

Taka osoba zapewne czuję się lekko poddenerwowana :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 00:03_________________________________________________

Bo na zdjęciach nie widać, mój jest bez polerki a świeci się ,tylko widać ryski z bliska, a u Roberta to nawet kurz się nie łapie :gwizdanie:

Właśnie że łapie się kurz , ale na Colli nie tak bardzo jak na Megsie NXT ( według mnie to magnez dla kurzu )

Opublikowano

Ależ skąd :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano
  • Autor

Taka osoba zapewne czuję się lekko poddenerwowana :gwizdanie:

delikatnie powiedziane :cool1:

Opublikowano

Trza lygać :naughty: nartki :hi:

Opublikowano
  • Autor

Trza lygać nartki :hi:

do jutra :hi:

Opublikowano

delikatnie powiedziane :cool1:

No bardzo lekko :wink4:

Ja staram się szukać takich miejsc na parkingu żeby stanąć obok jakiegoś lepszego furacza niż mam ( myślę , że ta druga osoba "postara" się nie walnąć drzwiami w moje przy wchodzeniu do auta :przebiegly: ) ... unikam parkowania przy autach typu Tico , Cinquecento , 126 p itp. ...

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 00:14_________________________________________________

Trza lygać :naughty: nartki :hi:

Nara :hi:

Ja też spadam :hi: :hi:

Opublikowano

Ja staram się szukać takich miejsc na parkingu żeby stanąć obok jakiegoś lepszego furacza niż mam ( myślę , że ta druga osoba "postara" się nie walnąć drzwiami w moje przy wchodzeniu do auta :przebiegly: ) ... unikam parkowania przy autach typu Tico , Cinquecento , 126 p itp. ...

Ja też tak robiłem do czasu jak mieszkałem w domu jednorodzinnym z garażem ale już od 6 lat mieszkam na osiedlu i parkuję niestety przed blokiem a jakie to dało efekty to widać gołym okiem na moim Golfie - widok opłakany, porysowane nawet porcelanką szyby, że nie wspomnę o sznytach na lakierze od gwoździ i innych "specyfików". I weź tu teraz jedź sobie do lakiernika poprawić wizerunek auta a za chwilę wywalona na to kasa pójdzie w błoto bo znowu się komuś odświeżone auto nie spodoba tym bardziej, że policjanta ;)

Już przestałem się martwić wyglądem zewnętrznym mego grzmota i mam to gdzieś :gwizdanie:

Nie wiem czy o tej godzinie mam Was powitać czy pożegnać bo Wy w większości dopiero wstajecie a ja za 30 minut idę dopiero spać po nocce więc zatem :

hejka i narka :hi::wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Sztomel i właśnie to jest najgorsze ;(

Opublikowano

:hi: Siemanko Pany

Uff nadrobiłem w końcu :>

Wiesiek trzeba to Twoje na żywca obejrzeć ale :oklaski: za chęci.

Arek i Sztomel niestety jak każdy z nas nie zacznie bardziej uważać na czyjeś niż na swoje to będziemy zastawać poobijane i podrapane auta pod blokami ,czy marketami do tego niestety trzeba zmiany mentalności u bardzo wielu osób i przede wszystkim czasu.

Roberto to u Ciebie lakier jeszcze jest :blink:,myślałem ,że dawno go jakimiś specyfikami z megsa starłeś :decayed: .

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry: w przedostatni dzień urlopu :kwasny::disgust:

Roberto to u Ciebie lakier jeszcze jest :blink:,myślałem ,że dawno go jakimiś specyfikami z megsa starłeś :decayed: .

Nie stosuję Megsa bo to przereklamowany szajs ( oprócz High Endurance do opon/el.gumowych - ten specyfik jako nieliczny akurat im się udał ) ... takie moje zdanie

Opublikowano

zobaczymy jak się użytkowania

Opublikowano

28477083.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja to mam ostatnio szczęście :wallbash: właśnie podłączaliśmy z Wieśkiem moduł DS-2 i się okazało że ma zwarcie i muszę go reklamować, wczoraj wysiadły mi migacze oraz zaczęły mi szwankować elektrostyki (tak to się chyba nazywa) w drzwiach od pasażera :wallbash:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi: :hi:

Nie stosuję Megsa bo to przereklamowany szajs ( oprócz High Endurance do opon/el.gumowych - ten specyfik jako nieliczny akurat im się udał ) ... takie moje zdanie

A jeszcze ostatnio ześ sikoł jak ześ sama nazwa słyszoł :decayed:

Powiem Ci Robert że są małe hologramy na drzwiach :disgust:

Opublikowano

Mi dawno się wydawało ze Megs to ściema, bo jak widzę amerikan reklam to wszystko wiadomo, tam to tym debilom wszystko wcisną byle w TV werbung był. :tongue4:

Hologramy Tomek to ręcznie zrobisz. :naughty:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 14:29_________________________________________________Grzesiek jak tam żarcie w Bulgariji :kox: