Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powitał :hi:

co tak nikt nic nie godo yno kapeluszami machocie :decayed:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 09:47_________________________________________________dzis jada koncowki wydechu montowac :decayed:

3podejscie

najpierw byłem umówiony w czwartek to nie mieli prądu :rolleyes:

przerzucili na sobote , podjechałem i się okazało że te koncówki co mieli dla mnie odłozone to sprzedali komuś :wallbash:

no normalnie do 3razy sztuka :gwizdanie:

a hammer czemu w benzynie lepiej nie wyrzucać kata? serio to biore pod uwage i jeśli cos to kat rurke bym wkręcał nie spawał żeby łatwo było do serii wrócić :wink4:

w starszych autach było można w nowszych masz czujniki(sondy) za katalizatorami - i jakbys wycinal to jakis tuner by to fungowało musiał by softa przerobic wg mnie[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 10:03_________________________________________________tu luknij o sondach pisza http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=66957&view=findpost&p=725271[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 10:06_________________________________________________ :hi: :hi: dobry synki

ale wycinajac kata generalnie ulżyłbyś T jak ktoś tam wspomniał

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no wiec wlasnie... jak dla mnie turbo mialoby lepiej, ale jeden majster mi ostatnio tlumaczyl ze turbo bez kata raz dwa padnie :rolleyes:

a co do sond to wiem - mam dwie sondy i teoretycznie mozna oszukac druga sonde montujac ja lekko oddalona od rurki a w najgorszym wypadku jak bedzie sie palil check trzeba ja po prostu wylaczyc

mysle jeszcze nad calym wydechem ale poki co (poki nie robie nic drastycznego z moca :decayed: ) chyba nie ma to wiekszego sensu :mysli:

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano

:hi:

no wiec wlasnie... jak dla mnie turbo mialoby lepiej, ale jeden majster mi ostatnio tlumaczyl ze turbo bez kata raz dwa padnie :rolleyes:

a co do sond to wiem - mam dwie sondy i teoretycznie mozna oszukac druga sonde montujac ja lekko oddalona od rurki a w najgorszym wypadku jak bedzie sie palil check trzeba ja po prostu wylaczyc

mysle jeszcze nad calym wydechem ale poki co (poki nie robie nic drastycznego z moca :decayed: ) chyba nie ma to wiekszego sensu :mysli:

Jak nie zrobisz tego ze zmianą softu i wyłączeniem sond u tunera to kicha, ja bym dał se spokój.

Opublikowano

Sonda II ( za katem ) nie jest odpowiedzialna za dawkowanie paliwa , to tylko wymysł ekologii ( a dokładniej spełniania normy Euro IV ) , jednakże cały czas będzie świecił się CHECK ENGINE , silnik może wchodzić w "tryb awaryjny" itp. , poza tym będą duże problemy z okresowym przeglądem ( chyba , że masz gdzieś znajomości :cool1: ) smród z wydechu będzie taki , że w oczy będzie szczypać ... według mnie bez sensowny mod ... co do turbiny , może jej troszkę ulżysz ale za to T dłużej będzie "schodzić" z obrotów ( trzeba będzie troszkę dłużej czekać przy wyłączaniu silnika ) ... według mnie T bardziej dostanie po pupie ... tyle od mnie :wink4:

Bodajże Bakuś robił takie tulejki do której wkręcasz tą sondę i CHECK się nie świeci

Opublikowano
Opublikowano

Ale cisza i pustka dookoła :gwizdanie:

Opublikowano

...w taką ciszę....tak to szło :wink4:

Opublikowano

Robert też gdzieś przepadł, a jest towar dla niego :gwizdanie:

Opublikowano

Wstałem o dziwo ,wczoraj spontanicznie wyszło urodzinowe :drunk: u kumpeli z pracy .

Opublikowano

Wstałem o dziwo ,wczoraj spontanicznie wyszło urodzinowe :drunk: u kumpeli z pracy .

:hi: :hi: Ty jeszcze masz 2 promile :wink4::tongue4:
Opublikowano

no co Ty :no: ,grzecznie przed 1 poszedłem nyny :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: tylko nie pamientasz z kim spałeś :tongue4:
Opublikowano

spałem u siebie chłopie :cool1: ,kumpel mnie przywiózł :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 08:59_________________________________________________ja tyle nie piję by się koło cudzej budzić :tongue4: :>

Opublikowano

hello Synki :hi:

Sonda II ( za katem ) nie jest odpowiedzialna za dawkowanie paliwa , to tylko wymysł ekologii ( a dokładniej spełniania normy Euro IV ) , jednakże cały czas będzie świecił się CHECK ENGINE , silnik może wchodzić w "tryb awaryjny" itp. , poza tym będą duże problemy z okresowym przeglądem ( chyba , że masz gdzieś znajomości :cool1: ) smród z wydechu będzie taki , że w oczy będzie szczypać ... według mnie bez sensowny mod ... co do turbiny , może jej troszkę ulżysz ale za to T dłużej będzie "schodzić" z obrotów ( trzeba będzie troszkę dłużej czekać przy wyłączaniu silnika ) ... według mnie T bardziej dostanie po pupie ... tyle od mnie :wink4:

Bodajże Bakuś robił takie tulejki do której wkręcasz tą sondę i CHECK się nie świeci

No dokładnie Robert z tego co mi sie wydaje jest jak piszesz, a zamiast tej tulejki sa gotowe zastawy zamiast kata juz z oddalonym tym miejscem na druga sonde (tak jak pisalem wczesniej :tongue4: )

co do przegladu to nie wiem jak to jest ale kilku kumpli w ogole nie ma z tym problemu bo nikt spalin nie sprawdza :rolleyes:

poza tym jakby porownac to raczej diesel bedzie mniej ekologoczny niz benzyna :gwizdanie: czy sie myle :decayed:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 10:03_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: tylko nie pamientasz z kim spałeś :tongue4:

Andrzej no cos Ty :gwizdanie:

wczoraj tu pisalismy o tym ze Kaska ma zawsze zawsze zawsze racje i nie sadze zeby Artur był w stanie cos takiego zaryzykowac, jego podswiadomosc nawet jak bedzie skrajnie na.j.ebany powie mu jak wrocic do domu :polew: :polew: :polew:

:tongue4:

Opublikowano
Opublikowano

Andrzej no cos Ty :gwizdanie:

wczoraj tu pisalismy o tym ze Kaska ma zawsze zawsze zawsze racje i nie sadze zeby Artur był w stanie cos takiego zaryzykowac, jego podswiadomosc nawet jak bedzie skrajnie na.j.ebany powie mu jak wrocic do domu :polew: :polew: :polew:

:tongue4:

dobrze prawi :good: ,polać mu :drunk: :drunk: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano
Opublikowano

Ty sie tam nie nudzisz jeszcze? :naughty: