Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie...czym wieksza srednica to mniejsze cisnienie :gwizdanie:

Artur odpowiedź fachury :gwizdanie: :cool1:

:wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:00_________________________________________________

dlatego w sekcji sa "fi" 10 szlałchy, aby szybciej przechodzilo przez kasete a pozniej kostke,

od dawien dawna tak jest i bedzie :tongue4:

:decayed: :decayed: :decayed:

Nic dodać nic ująć :rolleyes::wink4:

[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:00_________________________________________________Grzesiek jako idziesz w poniedziałek ? Ja idę za Niemca na 12:00 ale tylko w poniedziałek

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a zeby miec jeszcze wieksze cisnienie stosuje sie tzw. "patrony" (dziurki wielkosci 1 mm :shocked: ) w sekcji aby z 250 atm bylogrubo ponad 600 na podtloku (robert. bedzie wiedzial o co chodzi) :tongue4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ja caly tydzien na 23 i o 5 wyjazd :decayed:

Opublikowano

łłooojjj...dla Ciebie to nie przeszkoda czy snieg czy nie :gwizdanie:

tak się fajnie gada :gwizdanie:,a gumy potem odmawiają posłuszeństwa i mogą być jaja

raz tak z H4mm3R'em zimą w śniegu do BB na spota lecieliśmy ,na wiślance 150 w kopnym śniegu :gwizdanie: :kox:, na S1 pod 2 paki ale to były głupie wariacje

Opublikowano

tak się fajnie gada :gwizdanie:,a gumy potem odmawiają posłuszeństwa i mogą być jaja

raz tak z H4mm3R'em zimą w śniegu do BB na spota lecieliśmy ,na wiślance 150 w kopnym śniegu :gwizdanie: :kox:, na S1 pod 2 paki ale to były głupie wariacje

:shocked: :shocked: :shocked::blink: :blink: :blink:

Opublikowano

dlatego w sekcji sa "fi" 10 szlałchy, aby szybciej przechodzilo przez kasete a pozniej kostke,

od dawien dawna tak jest i bedzie :tongue4:

:decayed: :decayed: :decayed:

no dobra ,posłucham rady :good:

Opublikowano

cale zycie z wariatami

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked::blink: :blink: :blink:

człowiek był młody :wink4:

Opublikowano

Ja tak kiedyś jechałem do rodzinki na pogrzeb ( 150-180 km/h na A4 ) , spóźnieni byliśmy , śnieg dawał jak rzadko kiedy , dopiero jak zobaczyłem na przeciwnym pasie konkretny wypadek troszkę zwolniłem

Opublikowano

robercie tak dal info ja raz na ruski rok chodze na rano :gwizdanie:

ja chodze na 23, 17.30, 12 i zas 23.... :wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:06_________________________________________________rano...za kare :decayed:

Opublikowano

a zeby miec jeszcze wieksze cisnienie stosuje sie tzw. "patrony" (dziurki wielkosci 1 mm :shocked: ) w sekcji aby z 250 atm bylogrubo ponad 600 na podtloku (robert. bedzie wiedzial o co chodzi) :tongue4:

Nie wiem :co::decayed:

Opublikowano

Ja tak kiedyś jechałem do rodzinki na pogrzeb ( 150-180 km/h na A4 ) , spóźnieni byliśmy , śnieg dawał jak rzadko kiedy , dopiero jak zobaczyłem na przeciwnym pasie konkretny wypadek troszkę zwolniłem

no to wtedy człowiek moment stygnie

Opublikowano

rano...za kare :decayed:

Ja zaś za karę na zmiany idę :rolleyes: :gwizdanie:

Opublikowano

a zeby miec jeszcze wieksze cisnienie stosuje sie tzw. "patrony" (dziurki wielkosci 1 mm :shocked: ) w sekcji aby z 250 atm bylogrubo ponad 600 na podtloku (robert. bedzie wiedzial o co chodzi) :tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja mam problemy ze wstawaniem... :wallbash: raz moge ale caly tydzien :blink:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:08_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

I co ciekawe auto spadło z mostu który leciał nad A4 właśnie na tą autostradę , pomyśl jak to wyglądało :shocked::confused4:

Opublikowano

I co ciekawe auto spadło z mostu który leciał nad A4 właśnie na tą autostradę , pomyśl jak to wyglądało :shocked::confused4:

łosz...mada faka :shocked::blink:

Opublikowano

ja mam problemy ze wstawaniem... :wallbash: raz moge ale caly tydzien :blink:

Ja też mam z tym problem ... potem UŻetów raz , dwa nie ma :rolleyes::decayed:

Opublikowano

ja wlasnie na rano bym sie splukal z wolnego :confused4:

a jak chodze na zmiany to mam jeszcze ... :mysli: 14dni z 26 :decayed:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:14_________________________________________________zaraz wracam wasnie ciasto na kluski wystyglo ida je pokulac :decayed:

Opublikowano

mi zostało 5 z 31 :disgust:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:19_________________________________________________a na drugi rok zaś 3 przybędą :rolleyes: i jubilata zgarniam :rolleyes::evil:

Opublikowano

no juz pokulane :decayed: kluski z dziurka :kox:

mnie tez przybedzie pare dzionkow zielonego...tylko nie wiem ile :tongue4: