Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Wiesiek. Więc tragedii nie ma. Trochę martwi mnie ta gleba bo to ładnie wygląda ale to nie na nasze drogi.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przypuszczam że bez problemów znajdziesz kogoś z forum kto zamieni się na swój standard.

Opublikowano

Musiał bym go podnieść i założyć jakieś bardziej cywilizowane fele, max 17".[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 19:00_________________________________________________ :good:

Opublikowano

Spokojnie zamienisz na standard zawieche, a fele są fajne to i 17 ładne za nie dostaniesz.

Opublikowano

Na spokojnie trzeba się zastanowić bo dzisiaj ją wyczaiłem :naughty: . Podoba mi się bo jest czarna i ma ciemny środek a mi to pasuje. Szkoda tylko że nie ma skrzyni 6-cio biegowej. Już zaczynam się doczepiać :decayed: . To cały ja.

Opublikowano

Masz rację, jak szukasz czegoś porządnego to szukaj takiego auta jak chcesz, jak ma mieć 6 biegów to mam mieć i już. :good:

Choć w 5 mniej będziesz mieszał biegami :naughty:

Opublikowano

Dzwoniłem do gościa i powiedział, że VIN może mi jutro podać. Jak mi poda, a będę zdecydowany to go Wam podeślę. Wiem, że wybrzydzać za bardzo nie można bo w końcu nie kupuję nowego auta w salonie i nie mam na niego 300 tyś, więc trzeba iść na pewien kompromis :wink4: .[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 19:27_________________________________________________A reszta towarzyszy gdzie? Na pewno walom już gorzoła :gwizdanie: .

Opublikowano

Bierz VIN i do ARKA lub ARTURA jutro uderz.

Ja za chwilę też będę się umilał w końcu dzisiaj dzień chłopca :naughty:

Opublikowano
:good: .
Opublikowano

Reszta to już chyba zalana bo nawet nic nie piszą, ostatnio jest jakaś posucha.

Opublikowano

Bardzo fajna ( tyle można powiedzieć ze zdjęć ) ale tak jak Wiesiek napisał najpierw VIN i do ASO później na oględziny ... tylko ( jeżeli ta książka jest prawdziwa i rzeczywiście autko ma taki przebieg ) , żeby Ci ją ktoś spod nosa nie sprzątnął :gwizdanie: ... ta naklejka która jest na zdjęciu gdzie widoczny jest silnik ( patrząc na zdjęcie po lewej stronie zamka ) jest z wymiany rozrządu ( powinna na niej być data i przebieg )

Opublikowano

Bardzo fajna ( tyle można powiedzieć ze zdjęć ) ale tak jak Wiesiek napisał najpierw VIN i do ASO później na oględziny ... tylko ( jeżeli ta książka jest prawdziwa i rzeczywiście autko ma taki przebieg ) , żeby Ci ją ktoś spod nosa nie sprzątnął :gwizdanie: ... ta naklejka która jest na zdjęciu gdzie widoczny jest silnik ( patrząc na zdjęcie po lewej stronie zamka ) jest z wymiany rozrządu ( powinna na niej być data i przebieg )

Z tym ASO to tak jak pisalem ,ale sprzet godny uwagi

Opublikowano

:good:

Trochę się obawiam, że niby wszystko ma być ok a później przyjadę na miejsce i d*pa bo będzie coś nie tak z autem (miałem już tak dużo razy), ale jak nie zobaczę to nie będę wiedział jakie jest naprawdę.[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:32_________________________________________________A gdzie Artura wcięło?

Opublikowano

Pije wode w bielsku bo w dybolu zrec nie daja :gwizdanie:

Opublikowano

Pije wode w bielsku bo w dybolu zrec nie daja :gwizdanie:

:> Fakt, mioł walić do basa.

Opublikowano

Mie juz tez grzmi ,ale ida nyny bo jutro z Sevesem chca brynyc na moto

Opublikowano

Wiesiek jaki masz motor?

Opublikowano

Spadam narka :hi:

Opublikowano

Miałem kiedyś Jawę Sport, później Suzuki 1000 takie starsze, ale to było lata temu i co wiosna jak motory wyjeżdżają na sezon to strasznie mnie ciągnie żeby sobie znowu coś kupić :naughty: .[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:48_________________________________________________Narka.