Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak kiedyś jechałem do rodzinki na pogrzeb ( 150-180 km/h na A4 ) , spóźnieni byliśmy , śnieg dawał jak rzadko kiedy , dopiero jak zobaczyłem na przeciwnym pasie konkretny wypadek troszkę zwolniłem

no to wtedy człowiek moment stygnie

I co ciekawe auto spadło z mostu który leciał nad A4 właśnie na tą autostradę , pomyśl jak to wyglądało :shocked::confused4:

ostro :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tera to juz ide na pewno :lazy:

dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano

no juz pokulane :decayed: kluski z dziurka :kox:

mnie tez przybedzie pare dzionkow zielonego...tylko nie wiem ile :tongue4:

5 :cool1::wink4:

Opublikowano

wyśpij się , :hi:

Opublikowano

no tera to juz ide na pewno :lazy:

dobranoc wszystkim :hi:

Nara :hi:

Opublikowano

zaś na posterunku my zostali ,H4mm3R dzisiaj coś nie oddzywał ,on skrzynie u Bart-s'a robić miał wczoraj i dzisiaj chyba[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:31_________________________________________________ciekaw jestem jak mu to będzie chodziło teraz :kox:

Opublikowano

Ja tak kiedyś jechałem do rodzinki na pogrzeb ( 150-180 km/h na A4 ) , spóźnieni byliśmy , śnieg dawał jak rzadko kiedy , dopiero jak zobaczyłem na przeciwnym pasie konkretny wypadek troszkę zwolniłem

no to wtedy człowiek moment stygnie

I co ciekawe auto spadło z mostu który leciał nad A4 właśnie na tą autostradę , pomyśl jak to wyglądało :shocked::confused4:

ostro :gwizdanie:

Przejeżdżałem obok [ na przeciwnym pasie to się stało ( Katowice = Wrocław ) ] a później się dowiedziałem jak to było dokładnie z TV ( było to w Katowicach na A4 ) jakieś 4-5 lat temu :wink4:

[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:31_________________________________________________

H4mm3R dzisiaj coś nie oddzywał ,on skrzynie u Bart-s'a robić miał wczoraj i dzisiaj chyba

No , w Poznaniu chyba jest :wink4:

Opublikowano

masakra, nieraz przy głupotach i nawet na małej prędkości idzie nabroić :confused4:

Opublikowano

Wiesiek coś do Ciebie i Basi :rolleyes:

31934101.jpg

Dzisiaj byłem u fatra na urodzinach i my gadali trochę na ten temat

Na niebiesko moje , na czerwono moje i brata :rolleyes:

[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:35_________________________________________________

masakra, nieraz przy głupotach i nawet na małej prędkości idzie nabroić :confused4:

No :kwasny:

A jak to zobaczyłem to od razu noga z gazu :shocked:

Opublikowano

będziesz handlował ziemią :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

będziesz handlował ziemią :gwizdanie: :mysli:

Może kiedyś :cool1:

[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:39_________________________________________________Za ~ 5 lat :wink4:

Opublikowano

ziemie se zostaw to jest lepsze od obligacji :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:39_________________________________________________zaraz wroce

Opublikowano

Wiem , wiem :naughty:

Ale myślę , coś kiedy sprzedać i postawić jakiś domek ( z za***istym garażem ) :rolleyes:

Ja też ZW , idę spalić :wink4:

[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:42_________________________________________________I nawet Artur zniknął :gwizdanie: czyżby UFO :mysli:

Opublikowano

jestem ale za minute zas musze uciekac na tk ,bo przywiozly 3 karetki z wypadku ludzi[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:54_________________________________________________wpadne tu po wszystkim

Opublikowano

jestem ale za minute zas musze uciekac na tk ,bo przywiozly 3 karetki z wypadku ludzi[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:54_________________________________________________wpadne tu po wszystkim

No bo myślałem , że Cię Ufoki porwali :gwizdanie: :rolleyes:

Fajny projekt z DW ( ostatnie fotki tej A4 - dachu ) :slina:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=57035[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:59___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

A tu takie se mycie "zadupconej" A4

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=200841 :naughty:

Opublikowano

ten pierwszy link :shocked:

gdybym miał garaż to bym sobie pozwolił na takie zabawy z autem ,można w tym momencie trzymać tyle specyfików,własną myjkę i wiele innych rzeczy

Opublikowano

Te odbicia garażu na lakierze :naughty::slina:

[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 00:49_________________________________________________Spadam nynać

Narka :hi:

Opublikowano

Te odbicia garażu na lakierze :naughty::slina:

zajefajnie to wyglądało :good:

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

no fajnie tak się patrzy na takie mycie samochodów ale ile to kosztuje :gwizdanie: i z drugiej strony to nie na nasze warunki, znaczy na moje bo ja auta używam na co dzień (do sklepu, do pracy, itd). gdybym miał dwa samochody i jednego tylko na weekendowe wycieczki to można się w coś takiego pobawić

gdzieś mam też link do takiego tematu, zaraz go poszukam....

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 09:26_________________________________________________

zaś na posterunku my zostali ,H4mm3R dzisiaj coś nie oddzywał ,on skrzynie u Bart-s'a robić miał wczoraj i dzisiaj chyba[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:31_________________________________________________ciekaw jestem jak mu to będzie chodziło teraz :kox:

We Wrześni byłem, pompa wymieniona, poza tym pozostały stan skrzyni jak na mój przebieg jest w zajedwabistym stanie(łańcuch jak nowy) :kox: , znowu można za***rdalać :naughty:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 09:30_________________________________________________Arku jutro Ci podam ceny na pw ;)