Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

coś bym porobił zanim będzie -5 na dworze :gwizdanie: :wink4:

ja mam do wymiany pompke ze sprysków to możesz wpaść :gwizdanie:

:decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tylko najpierw wolałbym zamówić graty by mieć co wymieniać :wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:57_________________________________________________kurna teraz zajarzyłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:57_________________________________________________dobre to było :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:58_________________________________________________ jak będą już graty to możemy się umówić na jakieś rezanko ,nie problemu :good:

Opublikowano
  • Autor

moje* najbliższe rezanko to montaż tego modułu komfortu :>

*- dokładniej mówiąc szpeca od elektryki Wieśka :decayed:

Opublikowano

no to zrobimy grupowe rezanie :gwizdanie:

tylko muszę namierzyć spryski(muszą być grzane),które z mniejszym rzeźbieniem zamienię z obecnymi [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:10_________________________________________________optymalnie by było gdyby nie trzeba było rezać również wtyczek od grzałek :gwizdanie:

ehhh chyba za dużo wymagam :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Artur powiedz mi gdzie ty się dokładnie wpinałeś aby wziąć sygnał z centralnego do C/LH :?:

Opublikowano

w pompce w bagażniku [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:15_________________________________________________kolorków nie pamiętam ale możemy ją wyciągnąć i bez problemu namierzymy miejsce ,z którego brałem sygnał :wink4:

Opublikowano
  • Autor

w pompce w bagażniku

a pamiętasz dokładnie w który kabelek :gwizdanie:

powiem ci szczerze że zawsze miałem opory do grzebania przy elektryce w samochodzie ale jak zobaczyłem jak łatwo to Wieśkowi idzie to aż sam chce pogrzebać :kox:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:18_________________________________________________

kolorków nie pamiętam ale możemy ją wyciągnąć i bez problemu namierzymy miejsce ,z którego brałem sygnał :wink4:

no racja :good:

nic trzeba się zbierać, mała ucichła więc trzeba korzystać z nocy.

do jutra :hi:

Opublikowano

w pompce w bagażniku

a pamiętasz dokładnie w który kabelek :gwizdanie:

nie pamiętam :no: ,musiałbym to rozebrać i sprawdzić[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:24_________________________________________________

[

nic trzeba się zbierać, mała ucichła więc trzeba korzystać z nocy.

do jutra :hi:

to co siostrzyczka lub braciszek :gwizdanie: :naughty::kox::decayed:

Opublikowano

Artur można takie spryski i do [b5] dorezać tylko trzeba jakieś adaptery dokupić ... zaraz poszukam wątku :wink4:

Opublikowano

czytałem o B6 :wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:33_________________________________________________tylko u mnie to zupełnie inaczej wygląda :gwizdanie: :confused4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:33_________________________________________________zw ,mam robotę :gwizdanie:

Opublikowano

Niestety do [b5] chyba ciężko będzie , pomyliłem z [b6] i [b7] :kwasny:

Ale z drugiej strony jak czytałem opinie o takich spryskach to podobno przy wyższych prędkościach nie zdają egzaminu

Opublikowano

tak jak Ci mówiłem :confused4:

Opublikowano

Trzeba było by kiedy porównać spryski z [b6] z tymi z [b5] :gwizdanie:

Opublikowano

Ale z drugiej strony jak czytałem opinie o takich spryskach to podobno przy wyższych prędkościach nie zdają egzaminu

dałbym większe średnicowo wężyki przed spryski ,by wymusić ciśnienie :mysli: ,a poza tym gdzie w zimowych warunkach lata się 2 paki po śniegu :decayed:

Opublikowano

Jak dasz większe średnicowo to według mnie ciśnienie zmaleje :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

dałbym większe średnicowo wężyki przed spryski ,by wymusić ciśnienie :mysli: ,a poza tym gdzie w zimowych warunkach lata się 2 paki po śniegu :decayed:

łłooojjj...dla Ciebie to nie przeszkoda czy snieg czy nie :gwizdanie:

:decayed: :decayed:

ide spac bo rano wstaje do roboty :wallbash: :wallbash:

dobranoc :hi:

Opublikowano

łłooojjj...dla Ciebie to nie przeszkoda czy snieg czy nie :gwizdanie:

:decayed: :decayed:

ide spac bo rano wstaje do roboty :wallbash: :wallbash:

dobranoc :hi:

No i "hydrol" ( :tongue4: ) się odezwał ... powinien coś powiedzieć na ten temat :gwizdanie: :naughty:

Na ten temat :

Jak dasz większe średnicowo to według mnie ciśnienie zmaleje :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

dokladnie...czym wieksza srednica to mniejsze cisnienie :gwizdanie:

Opublikowano

dokladnie...czym wieksza srednica to mniejsze cisnienie :gwizdanie:

tym bardziej jak naraz przejdziesz z małej średnicy na większą :naughty::decayed:

Opublikowano

dlatego w sekcji sa "fi" 10 szlałchy, aby szybciej przechodzilo przez kasete a pozniej kostke,

od dawien dawna tak jest i bedzie :tongue4:

:decayed: :decayed: :decayed: