Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie to Tobie jest super :kox:

Ja z tym gipsem ... i piwem przed TV :gwizdanie:

:evil:

No chyba lepiej niż w robocie na nockę a w dzień dupać przy malowaniu i gipsowaniu :wallbash:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:08_________________________________________________Panowie jeszcze tylko miesiąc i

Szkoda że już jej nie ma ;( za***isty głos

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no to Wiesiek zaproś juro Roberta do siebie :gwizdanie: jedna ręka wystarczy do trzymania pędzla.....

:decayed:

Opublikowano

no to Wiesiek zaproś juro Roberta do siebie :gwizdanie: jedna ręka wystarczy do trzymania pędzla.....

Właśnie ,zapomniałem o nim :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tylko o robocie się wspomniało i znikł :mysli:

Opublikowano

tylko o robocie się wspomniało i znikł :mysli:

No właśnie :mysli: chyba się odzwyczaił :cool1:

Opublikowano

na mecz patrzyłem :cool1:

Opublikowano

na mecz patrzyłem :cool1:

Te weź przestoń :gwizdanie:

Opublikowano

Te weź przestoń :gwizdanie:

Przestołech bo się skończył

Opublikowano

Z żonką se pogrej w doktora :decayed:

Opublikowano

hello Synki :hi:

ale spamujecie :decayed:

Wiesiek Ciebie serio zainteresowaly te fele?

Opublikowano

Nie tak tylko pytałem.

Masz gdzieś jakiegoś zaufanego mechanika bo trza mi wymienić uszczelkę pod miską.

Opublikowano

Ale Made in China :gwizdanie:

no i :?:

Qrcze ja mialem jedne made in china w poprzednim aucie i :gwizdanie: przemilcze, bo jakbym kopnal w kolko to tez by sie zapewne pokrzywily :disgust: . Teraz jezdze na swoich 17'' (gebelsowskich) i odpukac...naprawde musze sie postarac aby je pokrzywic :cool1:

ja jezdzilem na nich i sie nie krzywily :wink4: wiadomo china ale w Chinach tez jest sporo firm w koncu mieszka tam wp***u zółtkow :gwizdanie: te z tego co pamietam firma nazywala sie WSP ITALY i powaznie bylem zadowolony tym bardziej ze w 17nie bylo tego wzoru ORI (moze teraz juz jest bo duzo slinowych zaczeli wypuszczac w tym wzorze czy a3 czy a5 ale pare lat temu ORI w 17calach nie bylo :no: )

pozatym slyszalem gdzies (konkretnie od faceta ktory naprawia felgi) ze wcale nie jest dobrze jak felga jest za sztywna bo wtedy zamiast sie pokrzywic peka i duzo trudniej ja naprawic :kox:

wiadomo prawda jest po srodku nie moze byc ani za miekka ani za twarda :wink4:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:07_________________________________________________

Nie tak tylko pytałem.

Masz gdzieś jakiegoś zaufanego mechanika bo trza mi wymienić uszczelkę pod miską.

:rolleyes:

mom ale som czekom na termin :gwizdanie: tzn chca przeplukac silnik zloc olej i wyczyscic smoka przed wlaniem nowego oleju a zeby to zrobic trza dzwignac silnik :decayed: i mie trocha odcisko hehe

a z Twoja uszczelka duzo roboty? moga z rana do niego zadzwonic i sie dowiem :wink4:

Opublikowano

Tela samo co z twoim smokiem bo i tu i tu trza micha ściepnąć :kwasny:

Nie chce mi się tego samemu robić a olej już mam do wymiany.[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:12_________________________________________________Co byście powiedzieli na takie cuś :gwizdanie:

http://otomoto.pl/seat-exeo-11-tys-przebieg-vat-do-zwrotu-C20788457.html

Opublikowano

Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub :P a nie wiem jak jest w b5 :no:

Opublikowano

Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub :P a nie wiem jak jest w b5 :no:

Też trzeba dźwigać i w tym cały problem bo jak by nie trza było to już jest zrobione, ale jak sie wnerwia to to zrobia. :evil:

Opublikowano

Co byście powiedzieli na takie cuś :gwizdanie:

http://otomoto.pl/seat-exeo-11-tys-przebieg-vat-do-zwrotu-C20788457.html

jo Ci powiem krotko :good:

i wiekszosc czesci do rezania kupisz na forum w b6/b7 :decayed:

a szczerze nie wiem ile tam seat wynalazkow swoich wprowadzil, ale w wiekszosci wiadomo ze to audi :gwizdanie:

Opublikowano

Mnie się podoba :cool1: :cool1:

Opublikowano

Też trzeba dźwigać i w tym cały problem bo jak by nie trza było to już jest zrobione, ale jak sie wnerwia to to zrobia. :evil:

spytom sie :wink4:

Opublikowano

Ok to smsa mi poślij , za ile i jak i ew kiedy, a gdzie ma warsztat :?:

Opublikowano

Mnie się podoba :cool1: :cool1:

mi sie szczerze podoba mniej niz b7 ale wiadomo kwestia gustu :gwizdanie:

no i trzeba sie przyzwyczaic bo to nowe jeszcze

[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________

Ok to smsa mi poślij , za ile i jak i ew kiedy, a gdzie ma warsztat :?:

wielopole/golejow tam kolo kapliczki przed panel specem trza skrecic w prawo :wink4: