Opublikowano 25 Stycznia 201214 l Autor Ładne ikonki się pojawiły o jakich ikonkach mówicie bo jesteś już którąś osobą, a ja dalej nie wiem Np. ikona online, cytuj u mnie po staremu i nic się nie zmieniło
Opublikowano 25 Stycznia 201214 l Ładne ikonki się pojawiły o jakich ikonkach mówicie bo jesteś już którąś osobą, a ja dalej nie wiem Np. ikona online, cytuj u mnie po staremu i nic się nie zmieniło U mnie też tego nie ma No i od razu spadam spać
Opublikowano 25 Stycznia 201214 l Autor Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było
Opublikowano 25 Stycznia 201214 l Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było Widze Panie że okragła stronka stukneła .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba by cos postawic ... :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 25 Stycznia 201214 l Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było ACTA już w Austrii działa :gwizdanie: Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było Widze Panie że okragła stronka stukneła .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba by cos postawic ... :gwizdanie: :gwizdanie: No nie ma sprawy jak przyjedziesz to postawisz :polew:
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było wyczyść cookies :gwizdanie:
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l No i piz*owłazy podpisały ACTA , gratulacje dla elektoratu PO. Dla tych co nie mogą pamiętać, to powiem że przypomina mi to teraz powrót do PRL, tylko że w wydaniu ja chcę, a za PRL musieli. PISANIE NA FORUM KONTROLOWANE PISANIE NA FORUM KONTROLOWANE PISANIE NA FORUM KONTROLOWANE
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Ikony zmieniają się jak w kalejdoskopie :gwizdanie: Robert co ty robisz kaś chopie je
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Ikony zmieniają się jak w kalejdoskopie :gwizdanie: Robert co ty robisz kaś chopie je Mi się tam nic nie zmienia Ostatnio jakoś czasu nie mam tu zaglądać , tak tylko na chwilkę wpadam
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Mi się tam nic nie zmienia :mysli Wyczyść ciasteczka w przeglądarce Ostatnio jakoś czasu nie mam tu zaglądać , tak tylko na chwilkę wpadam To co robisz :?: wnuka :gwizdanie:
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Mi się tam nic nie zmienia :mysli Wyczyść ciasteczka w przeglądarce Wyczyściłem "cookies' i nic się nie zmieniło