Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak się robi reinstalacje systemu, jak mam oryginalna viste na laptopie a nie mam płytki? Pomóżcie, moja mama na coś powchodziła i mi samych wirusów nawgrywała kur...... :wallbash:

Jeżeli nie masz żadnej płytki to powinieneś mieć na dysku partcję restore

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

A tak nawiasem to Vista to syf jakich mało:wallbash:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj tak ja to wiem że syf.

Wszedłem do biosa ale tam sa 4 kartoteki, i nie widze nigdzie Fx FXX

Opublikowano

nie musisz do biosa

napislem ze pod innym F uruchaiasz recovery systemu np F7 lub F8 lub np F12

Opublikowano

To se wgraj 7

Opublikowano

Vista już zainstalowana :naughty:

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Byłem dzisiaj rano w Gliwicach ale nic nie było. No może jak bym chciał kupić jakąś "Pande, Golfa mk3" to by się coś znalazło :facepalm:

Opublikowano
Vista już zainstalowana :naughty:

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Byłem dzisiaj rano w Gliwicach ale nic nie było. No może jak bym chciał kupić jakąś "Pande, Golfa mk3" to by się coś znalazło :facepalm:

Na giełdzie to se możesz hamburgera zjeść:naughty:

Szukaj a znajdziesz

ja spadam goście przyjechali

Opublikowano

Hi ;)

Opublikowano

:hi:

w tych kijkach liczy się przede wszystkim...waga czyli jak najwięcej karbonu 50% lub więcej, czyli cena od ~130 i więcej:thumbup1: . Takie za 30 zł to są robione ze "złomu" i po kilku kilometrach Twojej babci ręce odpadną:polew:

Opublikowano

Aha :D Tylko wiesz czy opłaca się kupować "profesjonalny sprzęt" dla osoby która będzie to może używała raz na tydzień?

Opublikowano

no wiesz...zależy jak bardzo cenisz swoją babcię:whistling: "raz na tydzień" to takie za 130 bym kupił :tongue4:

Opublikowano

Nie sądziłem że zwykłe kijki mogą 200zł kosztować :eusathink:

Opublikowano
Aha :D Tylko wiesz czy opłaca się kupować "profesjonalny sprzęt" dla osoby która będzie to może używała raz na tydzień?

No niby racja ale jak babcia szuśnie na raz 30 km :wink4:

Opublikowano

No niby racja ale jak babcia szuśnie na raz 30 km :wink4:

to ręce będzie miała jak "szympans" :polew:. A tak poważnie...lepiej drogie ale lekkie jak piórko i babcia z takimi kijkami będzie...więcej robiła kilosów niż ja na kopalni:naughty:

Opublikowano

Buahaha, trzeba pomyśleć :naughty:

Opublikowano

Proszę Ty tylko nie myśl:facepalm::polew: tylko kupuj babci porządny sprzęt, a będziesz widział jak będzie zapierlalała tyczkami z domieszką karbonu. I będzie miała prawdziwy karbon a nie folia 3m:kox:

Opublikowano

przyznam że nigdy czegoś takiego nawet w ręce nie miałem. Jestem ciekawy czy aż taka różnica w wadzie :eusathink:

Opublikowano

powiem tak...trzymałem, to jakiś czas temu w ręce (wagi nie mam w niej), ale różnica curevna w wadze. Już w samych trzymaniu, a jak chodziłbyś to po rękach, byś na pewno byś poczuł:thumbup1:

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

jak byś chwycił stalowy i karbonowy po środku, to byś już zaczynał stwierdzać, że coś "nie tak":naughty:. A jak byś chwycił ten i ten na końcu i trzymał prosto, to wierz mi...bez porównania :whistling:

Opublikowano

Robert nie chce mi się wierzyć w to że ten 100konny będzie palił aż 1litr mniej niż 130konny... a4 to dość ciężki samochód i skłaniałbym się że mogłoby byc odwrotnie ale wiadomo mogę się mylić bo to tylko moje przypuszczenia i doświadczenie hahaha chyba że ktoś porównywał jazdę lekka nogą :tongue: bo miałem passata b6 105km i to w ogóle nie jechało i trzebabyło ciągle butować po 4tys żeby jakoś w miarę wyprzedzić.. poważnie brak elastyczności- w porównaniu do passata b5fl 130km (6biegów) była przepasć bo nim spokojnie z 6biegu sie wyprzedzało a do tego b6 było ok.100kg lżejsze od b5fl ;)

Jak dla mnie też to jest bezsensowne , ale piszę to co usłyszałem na własne ucho od użytkowników ( i przeczytałem w necie także od użytkowników ) mam na myśli silnik [AVB] nie [AVF] :wink4:

[AVFa] mam i mogę z ręką na sercu powiedzieć , że średnio pali 6.8-7.2 litra ... but to już 8 , 9 a nawet 10 litrów ... trasa 5.0-5.5 litrów ... trzeba też pamiętać jakie odległości ktoś pokonuje takim autem

Ja np. jeżdżąc do roboty 12 km w jedną stronę plus powiedzmy co kilka dni jakieś tam odcinki 20 , 30 , 50 ... km spala mi średnio właśnie 6.8 - 7.0

Jak miałem 2 miesiące L4 i jeździłem głównie tylko do sklepu po fajki , browara itp. tzn 1-2 km i silnik po tym był gaszony itd. to spalił mi ~ 10 ltr/100km :shock3:

:wink4: