Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na razie nie zmieniam opon bo jeszcze do BT trzeba zajechać , w zeszłym roku co niektórzy pojechali na letnich i wiadomo jak się to skończyło dla nich :facepalm::whistling:

A mówiłem nie zmieniać na letnie :chytry:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fura na wypasie konkretnym

:slina:

jaki to w ogóle silnik? cena? znajomy jakiś?

Kuna pomyśl..

Wiesiek ja nie cytuję właścicieli audi tylko całe polskie społeczeństwo co myśli o bmw... nie ważne co piszą właściciele bmw bo to akurat chyba mało kogo interesuje :naughty: tak jakbyś cytował tych co chodzą w pumach co mówią o tych w nike :rolleyes:

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

Jak mnie to forum wkurw*a, po tym usprawnieniu to normalnie mózgojeba trza wychlać żeby nie ogłupieć:facepalm:

no nawet nie gadaj.. troche to trwa to całe polepszanie ulepszanie mam nadz ze w koncu wszystko zadziała jak powninno :facepalm:

Opublikowano

Nie kogo interesuje, my słuchamy opinii i tekstów z naszego grona, a oni ze swojego.

Wolę być ABSem i jeździć BMW niż burakiem który wnosi gnój na gumowcach do Audi:naughty:, tyle w temacie określeń.

Seves podoba się bierzesz i ch*j cię obchodzi czyjeś zdanie.

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

Forum zadziała prawidłowo jak przejde na inne to jet zje*ane toalnie:wallbash::wallbash::wallbash:

Opublikowano

Kupiłem sobie zestaw małego handlarza chciałem samochód do sprzedaży przygotować :whistling:

A co do tego BMW to właśnie sobie przeglądam allegro. Ciekawe naprawdę ciekawe

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:14 ----------

To ten co Wiesiu podał:

http://otomoto.pl/bmw-320-bezwypad-xenony-szyberdach-C23245124.html

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Ale to też jest ciekawe:

http://otomoto.pl/mercedes-benz-c-220-avantgarde-po-liftingu-C21714117.html

Opublikowano

Fajny ten merol.

Opublikowano

:hi:

Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś pisałem, że oprócz audi rozważył bym tylko BMW i przyznam się teraz, że jak szukałem auta to byłem oglądać trzy E46 2.0 CR 2004r. Dwoma jechałem. Jestem także zarejestrowany na forum BMW i dalej uważam, że BMW to za***iste autka. Gdyby któraś z tych E46 była bez zarzutu to pewnie dzisiaj miałbym BMW a nie B6. E46 mają także pewne wady, prawie każdy narzeka na telepanie przy gaszeniu mimo zastosowania klapek gaszących (4szt w kolektorze ssącym) które się lubią urywać i niszczyć silnik. W każdej E46 którą oglądałem telepało dość mocno przy gaszeniu. Na forum BMW bardzo z tym walczą i ciężko jest do końca stwierdzić co jest przyczyną telepania mimo sprawnych klapek. Kto o tym wie usuwa je i zaślepia otwory. Szybko siadają koła pasowe a właściwie tłumiki drgań w kole pasowym wału korbowego koszt ok 400 zł, sprzęgła bardzo słabo znoszą podniesienie mocy a samym softem można podnieść moc do ok 190 KM i prawie 400 Nm (mowa o CR), dość szybko pada tylne zawieszenie w porównaniu do A4 ale to wina naszych dróg, lubią pękać sprężyny zawieszenia itp. Przednie zawieszenie trochę trwalsze niż w B6/B7 i troszkę tańsze. Poza tymi bolączkami super auto, Audi też nie jest pozbawione wad więc wychodzi podobnie. Za BMW przemawia bez wątpienia trakcja, prowadzi się pięknie i ładnie wybiera nierówności, lepsza kultura pracy silnika i dużo tańszy w zakupie. Na korzyść B6 według mnie przemawia, ładniejszy środek co dla mnie jest bardzo istotne, podatność na tuning, łatwość wkładania gratów w mocniejszych wersji i BARDZO duży sentyment do tej marki. Jak widać więcej przemawiało na korzyść BMW jednak jakoś tak wyszło i sam nie wiem czy dobrze zrobiłem :kox: .

Opublikowano
  • Autor
A co myślicie o nowym 3,0TDI w A6 co ma 313ps ?

A co stać cię na niego i serwis w ASO ?

Nie bajdużmy tylko piszemy o tym co jest w naszym zasięgu finansowym, nowości zostawmy prezesom firm.

i otóż to:thumbup1:

my tu mówimy o autach wartości max 30 tyś zł, a inni wyskakują z takimi porównywaniamiże:facepalm:

Opublikowano
A co myślicie o nowym 3,0TDI w A6 co ma 313ps ?

A co stać cię na niego i serwis w ASO ?

Nie bajdużmy tylko piszemy o tym co jest w naszym zasięgu finansowym, nowości zostawmy prezesom firm.

i otóż to:thumbup1:

my tu mówimy o autach wartości max 30 tyś zł, a inni wyskakują z takimi porównywaniamiże:facepalm:

Wiesiek a czegoś takiego (tylko głupi przykład) byś nie łyknął :naughty:

http://allegro.pl/piekne-bmw-530dies...167864912.html

powtarzam bo nie odpowiedziałeś :P

Faktycznie max 30tyś. jak już się macie spuszczaś to od razu na wszystko.

Opublikowano

Pretor ale serwisowanie zawiechy w BMW i tak tańsze niż w Audi.

Dobra Hamer czepiosz się 40000,

Opublikowano

Wiem Wiesiek, tańsze i trwalsze :chytry: .

Opublikowano
Miałbyś mieszkanie w wersji cabrio :naughty:

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

http://otomoto.pl/lexus-is250-okazja-full-navi-kamera-tanio-C23100331.html coś pięknego :drool3: i na co mi audi :naughty:

ja i te v6 2.5.... tdi :polew::polew::polew:

Opublikowano

To jest benzina.:naughty:

Opublikowano

pisze jak byk ON

Opublikowano

Benzyna pisze przecież

Opublikowano

Spadam :hi: