Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Pany zaś się nie przejmujcie za fest tym co piszę , bo niekiedy są to żarty i podpucha np. Badboy'a co powie/napisze ( wiem może czasami troszkę przesadzę :doh: ) :wink:

Co do AM , mapa jest z 1206 ( czyli z czerwca 2012 r. , bodajże z 14.06 ) :wink:

Ściągałem to z chomika ( ale teraz już nie pamiętam od kogo :kwasny: ) , łatwo znajdziecie bo jest już tego sporo czy np. właśnie na chomiku czy na peb'ie , AM 6.10e Europa , ja mam obraz ISO jak co :wink:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert możeś przestoł pić gorzołka ?

Opublikowano
Robert możeś przestoł pić gorzołka ?

Ja nigdy nie zacząłem , to jak mam przestać :question:

:decayed:

Opublikowano
:jerk:
Opublikowano

Italia :brawo: Italia :brawo: Italia :brawo:

---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

ITALIA ITALIA ITALIA :banan:

Opublikowano

ja ja skokej skokej

no 2-0

:shock3:

kto by se spodziewal

Opublikowano

kto by se spodziewal

Chyba nikt na tym forum oprócz mnie :wink:

Opublikowano

czasami są takie mecze w których po prostu nie ma szczęścia i ta skóra do bramki nie wejdzie. Włochy z zimną krwią załatwili niemców.

Opublikowano

A żyłka Ci nie pękła jeszcze ? :naughty:

Opublikowano

no nimce do warszawy dojechali i zas do dom jak kilkadziesiąt lat temu jakieś fatum chyba :wink:

Opublikowano

poszli Włosi i sie konkretnie przejechali po Deutschach

tak co w finale taką piłke zagrają i przejada sie tak samo po Hiszpanii

a ja mam jutro wyniki matur, :polew:

Opublikowano
A żyłka Ci nie pękła jeszcze ? :naughty:

ja potrafię przyznać, że włosi byli dzisiaj po prostu lepsi i tyle. Zagrali bardziej dojrzale i mądrze taktycznie, wykorzystali swoje sytuacje na początku. A jak się z włochami przegrywa 2:0 to jest cholernie trudno.

Opublikowano

no nimce do warszawy dojechali i zas do dom jak kilkadziesiąt lat temu jakieś fatum chyba :wink:

Tyś chyba na lekcji historii w nosie kopał :facepalm:

Opublikowano

Już normalnie pod koniec aż "twardłem" , że Ger jeszcze wyrównają i w dogrywce na 3:2 się skończy po tylu niewykorzystanych setach przez makaronów :zemdlal:

Przyznam , Niemcy pokazali dobry football na tym Euro , ale czuli się za pewnie ( Włosi utarli im nosa ) a na tym mi właśnie zależało :wink:

No a teraz wszyscy ( albo większość ) będzie za Italią :facepalm: , tak to jest , że Niemcy wygrali ileś tam meczów pod rząd , media ich faworyzowały , więc też ciągle przybywało ich fanów bo jak już komuś kibicować to tylko tym "najlepszym" i dalej przybywało "fanów" nawet takich co o piłce nie mają zielonego pojęcia , nie oglądają meczów na co dzień itp. , teraz będą za Italią bo pokonali tych "najlepszych"

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

:polew::polew::polew:

Opublikowano

oj nie robert, większość ludzi i tak za Hiszpanią będzie bo tam wielka Barcelona niby rządzi.. :polew:

z dwojga złego ja wybieram Italie, bo pokonali moich faworytów i tyle. Ale meczyk jeden z najciekawszych na tym euro.

Opublikowano

Krzysztof jeszcze napisz , że ich Makarony wydupcyli tej Wa-wy :polew:

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

oj nie robert, większość ludzi i tak za Hiszpanią będzie bo tam wielka Barcelona niby rządzi.. :polew:

z dwojga złego ja wybieram Italie, bo pokonali moich faworytów i tyle. Ale meczyk jeden z najciekawszych na tym euro.

No i mamy pierwsze potwierdzenie "tego złego" :facepalm:

:grin::grin::grin:

Opublikowano

napisza Ci dziś tyla Showup rządzi and i like Boobies:decayed:

no Historiaaaa była z panią .. Sek.... więc mnie tyle interesowało co ......

Opublikowano

Dobra z innej beczki , nie ma ktoś z Was dojścia do wodociągów w Rybniku ? Chodzi mi przede wszystkim o laboratorium tych wodociągów i podanie składu chem. wody jaka u mnie leci w kranie :

N

P

K

Mg

Ca

S

Fe

Cl

Może jeszcze niektóre mikroelementy takie jak : B , Mn , Zn , Cu , Mo

:whistling:

Opublikowano
Krzysztof jeszcze napisz , że ich Makarony wydupcyli tej Wa-wy :polew:

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

No i mamy pierwsze potwierdzenie "tego złego" :facepalm:

:grin::grin::grin:

ahh mom to w Du..... jo godoł albo nimce albo espania mom nadzeja że Espania wygra :wink:

Italia - bordello bum bum ( jak ktoś niekojarzy: Jak rozpętałem II wojne Światową)

Opublikowano

napisza Ci dziś tyla Showup rządzi and i like Boobies:decayed:

no Historiaaaa była z panią .. Sek.... więc mnie tyle interesowało co ......

I na pewno miała wisiorek z samolocikiem ... a obok niego były dwa BOMBOWCE :decayed::grin:

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ----------

ahh mom to w Du..... jo godoł albo nimce albo espania mom nadzeja że Espania wygra :wink:

Italia - bordello bum bum ( jak ktoś niekojarzy: Jak rozpętałem II wojne Światową)

Wg. mnie ITA wygra :wink: ( przede wszystkim nie ma na nich takiej presji ) :wink: