A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 dziś mu podjadę na początek zrobić kalibracje, a jak to nie pomoże to się rozbierze i zobaczy..... ale też obstawiam, że nie była zrobiona kalibracja. Panowie.... Spokojnych i Radosnych Świąt Wam Życzę, bez stresów i niepotrzebnych zmartwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt [emoji95] [emoji319] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wesołych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szcześliwego nowego roku i udanej zabawy sylwestrowej Daniel dzisiaj jadymy %% !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Do Siego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Do siego Jazda.. Jazda..jazda... Będzie, ogień Mati Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Do Siego Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Szczęśliwości wielkiej w 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 siema ja też życzę Najlepszego w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witajcie....po długiej nieobecności....najlepszego na ten nowy rok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witajcie....po długiej nieobecności....najlepszego na ten nowy rok....No witaj Przemo co tam słychać? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Stara bida..... powoli zaczynam sie rozglądać za jakims wozidlem bo jazda ciagle firmowa mnie zaczyna dobijać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Stara bida..... powoli zaczynam sie rozglądać za jakims wozidlem bo jazda ciagle firmowa mnie zaczyna dobijać.... Trzeba się zgadać na piwko Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 a co tu się dzieje.... co za h**owy wygląd forum nam zarząd sprawił..... porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie dość że ciulaty to jeszcze działa jak nie powiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Trzeba się zgadać na piwko [emoji4]Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Kombinuj kilka dat ... wrzuć tu opcje i coś wspólnymi siłami sie wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi