Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:

z tym i z tym najlepiej. No chyba że tylko z klawiatura :decayed:

mam nówkę Nokie C2-02 jakby cię interesowało

Nie chce nic mówić ale pół roku temu skompletowałem sobie podobne audio w mieszkaniu. To mi skaczą szklanki w kuchni i szuflady się otwierają :decayed: I co po mi taki sprzęt jak tego nawet puścić się nie da na 50% haha :polew:

no i właśnie, 90% ludzi tak robi z różnego rodzaju rzeczami/przedmiotami, wydają na nie mnóstwo kasy żeby mieć tylko coś najmodniejszego, a wykorzystane to jest w 10-20% :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z tym i z tym najlepiej. No chyba że tylko z klawiatura :decayed:

mam nówkę Nokie C2-02 jakby cię interesowało

Nie chce nic mówić ale pół roku temu skompletowałem sobie podobne audio w mieszkaniu. To mi skaczą szklanki w kuchni i szuflady się otwierają :decayed: I co po mi taki sprzęt jak tego nawet puścić się nie da na 50% haha :polew:

no i właśnie, 90% ludzi tak robi z różnego rodzaju rzeczami/przedmiotami, wydają na nie mnóstwo kasy żeby mieć tylko coś najmodniejszego, a wykorzystane to jest w 10-20% :decayed:

Chciałem naprawić moją n95 - to mi gościu krzyknoł 110zł za naprawe + 35 osóbowa + 30 bateria. A na allegro za 250 nową można kupić :polew: Nie umiałby ktoś wymienić taśmy jak bym kupił ją i klucz?

Co do sprzętu to kupiłem to od gościa który wyprowadzał się z Polski za 50zł (flaszke) a wartość zestawu jakieś 600-700 zł. Może kiedyś wybuduje dom to się przyda. subb dmucha nieziemsko + wzmacniacz + 10 głośników

Opublikowano

dobry :hi:

to co jedzie kiery na narty? :naughty:

byłem wczoraj, wszystko ładnie pięknie ale piździ nieziemsko :decayed:

Opublikowano

Chciałem naprawić moją n95 - to mi gościu krzyknoł 110zł za naprawe + 35 osóbowa + 30 bateria. A na allegro za 250 nową można kupić :polew: Nie umiałby ktoś wymienić taśmy jak bym kupił ją i klucz?

To zależy czy jest na wtyk czy przyklejona, jak na wtyk to wymienisz bez problemu.[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 16:35_________________________________________________I straciły się nowe ikonki :przebiegly:

Opublikowano
Opublikowano

I straciły się nowe ikonki :przebiegly:

chyba to było trochę przesłodzone :wink4: :gwizdanie: :)

Opublikowano

I straciły się nowe ikonki :przebiegly:

chyba to było trochę przesłodzone :wink4: :gwizdanie: :)

Eee tam inne ładniejsze, teraz znowu wygląda jak win 95 :gwizdanie:

Opublikowano

ja miałem wrażenie ,że wyglądało to jak forum czytelniczek Bravo :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:36_________________________________________________no ale to tylko moje odczucie :wink4::)

Opublikowano

Mi to obojętnie co jest, kwestia gusty. Ale do wszystkiego się przyzwyczaję nawet do koloru różowego :decayed:

Opublikowano

Mi to obojętnie co jest, kwestia gusty. Ale do wszystkiego się przyzwyczaję nawet do koloru różowego :decayed:

Oooo masz bieliznę w tym kolorze :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:12_________________________________________________Spadam do chaty :hi:

Opublikowano

:hi: po robocie

Ja tam żadnych nowych ikonek nie miałem więc nawet nie wiem jak to wyglądało :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to tak jak u mnie, jak było tak jest :decayed:

Wiesiek co to brałeś przez ostatnie dni i teraz to odstawiłeś :?: :mysli:

:decayed:

Opublikowano

jakie ikonki :blink::przebiegly: co Wy bierzecie :?: :mysli::decayed: bo od ostatniego liftingu ze 4-5 dni temu nic nie mam nowego :tongue4:

Opublikowano

jakie ikonki :blink::przebiegly: co Wy bierzecie :?: :mysli::decayed: bo od ostatniego liftingu ze 4-5 dni temu nic nie mam nowego :tongue4:

Ty sobie kup może nowego kompa bo twój aktualny może ich nie obsługiwać

:polew: :polew: :polew: :polew:

Witam Rybnik :hi:

Opublikowano

Mój też nic nie obsługuje :disgust:

Pany jak skonfigurować tel. HTC żeby można było MMSy wysyłać ( karata sim z Playa a tel. z T-Mobile bez simlocka )

Opublikowano

nie wiem ,o czym mówisz mój golił od początku i nie musiałem nic ustawiać :wink4:

możesz nie otrzymywać jak internet jest wyłączony :wink4:

Opublikowano

Bo masz tel. z Playa i kartę z Playa ja mam jak pisałem wyżej i trzeba właśnie ustawić jakieś pierdy dla mms , wap itp. ... są tzw. "sms konfiguracyjne" na stronie Playa ale akurat do tego modelu nie ma :kwasny:

Opublikowano

Mój też nic nie obsługuje :disgust:

Pany jak skonfigurować tel. HTC żeby można było MMSy wysyłać ( karata sim z Playa a tel. z T-Mobile bez simlocka )

W ustawieniach sieci komurkowej > Punkty dostępowe > (Tworzysz nowy APN)

Nazwa: P4 MMS

APN: mms

MMSC: http://10.10.28.164/mms/wapenc

Proxy: 10.10.25.5

Port MMS: 8080

Proyokół MMS: WAP 2.0

MCC: 260

MNC: 06

Typ APN: mms

Tak długo masz tel i teraz się o to pytasz :decayed: Internet Ci dzała?