Dejmien Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 wlasnie z grzybow wróciłem I LOVE IT Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna no to pilnuj Matek,pilnuj ....a ja Ci wysłałem wiadomość na prv To może za dwa tygodnie się wybierzemy bo za tydzień idę na południe do roboty to zaś kaszana i nie pij za dużo ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ---------- wlasnie z grzybow wróciłem I LOVE IT Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna Koledzy z roku ją przypilnują, Ty się nie martw nie strasz chłopaczyny ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- ile taka imprezka kosztuje?? ty się tym zajmujesz?? bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica do Dejmiena. Oj będzie ciężko chyba najszybciej to internet bo giełdy chyba odpadają.A co narobiłeś z tą felą ? fest to rozwaliłeś czy tylko otarta ? Zrób tam foto jak znajdziesz chwilkę to zerknę pozdro Kurcze przytarta jest ale mnie sie wydaje że troche głęboko. a po drugie lakier Cristal Titanium, prawie chrom z przebłyskami czarnego, nie wiem czy ktoś da rade pomalowac to tak jak oryginał. To mogę Ci polecić jednego gościa zajedź do niego z felą i mu to pokaż ja u niego robiłem moje DOTZ-y i powiem Ci ogień tu masz linka do jego stronki i jest tam kontakt. AluMetig.pl - Profesjonalne prostowanie i renowacja felg aluminiowych oraz stalowych ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- wlasnie z grzybow wróciłem I LOVE IT Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna no to pilnuj Matek,pilnuj ....a ja Ci wysłałem wiadomość na prv To może za dwa tygodnie się wybierzemy bo za tydzień idę na południe do roboty to zaś kaszana i nie pij za dużo ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ---------- wlasnie z grzybow wróciłem I LOVE IT Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna Koledzy z roku ją przypilnują, Ty się nie martw nie strasz chłopaczyny ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- ile taka imprezka kosztuje?? ty się tym zajmujesz?? bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica do Dejmiena. Oj będzie ciężko chyba najszybciej to internet bo giełdy chyba odpadają.A co narobiłeś z tą felą ? fest to rozwaliłeś czy tylko otarta ? Zrób tam foto jak znajdziesz chwilkę to zerknę pozdro Kurcze przytarta jest ale mnie sie wydaje że troche głęboko. a po drugie lakier Cristal Titanium, prawie chrom z przebłyskami czarnego, nie wiem czy ktoś da rade pomalowac to tak jak oryginał. To mogę Ci polecić jednego gościa zajedź do niego z felą i mu to pokaż ja u niego robiłem moje DOTZ-y i powiem Ci ogień tu masz linka do jego stronki i jest tam kontakt. AluMetig.pl - Profesjonalne prostowanie i renowacja felg aluminiowych oraz stalowych ...a jak byś tak czasem się z nim nie dogadał to pisz bo mam jeszcze jednego gościa który robi cuda z felgami także może będę umiał Ci jakoś pomóc 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ...i poniedziałek zaś cza je**ć ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Nissan GT-R odlatuje - Filmy.Redu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Krzycho ty żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Krzycho ty żyjesz? ciężko bo ciężko ale ja byłem na zgrupowaniu kadry i turnieju w Piasecznie przez prawie tydz. wracając skończyły mi się heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Krzycho ty żyjesz? ciężko bo ciężko ale ja byłem na zgrupowaniu kadry i turnieju w Piasecznie przez prawie tydz. wracając skończyły mi się heble no to ładnie robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Krzycho ty żyjesz? ciężko bo ciężko ale ja byłem na zgrupowaniu kadry i turnieju w Piasecznie przez prawie tydz. wracając skończyły mi się heble no to ładnie robisz zdarza się najlepszym ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 hello Krzycho Tyś w kadrze je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 hello Krzycho Tyś w kadrze je dopiero 2 zgrupowanie, bardziej testy ale trenerzy są zadowoleni więc mysla że jest OK i do przodu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi