Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

:wink:

Opublikowano
Opublikowano

Siema Arek :hi:

ta pierwsza to tragednia jak dla mnie :( ani jeden element mi się nie podoba :decayed:

landrynka jakaś dziwna z zewnątrz:facepalm: beżowym środkiem bym chyba rzygał:facepalm: jeśli chodzi o mnie to tylko czerń w środku.. nudna nudna czerń jak dla mnie.. no i nie ma pakietu s-line z zewnątrz a to parę tysięcy kosztuje..

b7 2.0tfsi jest jeszcze w okolicy wawy - co prawda z s-line'em to ma niewiele wspólnego ale abt wg mnie nienajgorzej wygląda..

Oferta - Audi A4 - Sprowadzona, 2 dni w kraju, bezwypadkowa, niepalący właściciel, (Nr. VIN: WAUZZZ8E06A096424), serwisowana w ASO Audi,udokumentowany

jest sporo b7 2.0tfsi zewnętzny s-line w anglii i na bieżąco je przeglądam ale niestety s-line z zewnatrz + zwykły sport w środku to ok 35kpln do tego min 5kpln na rezanie wnętrza więc po prostu myślę czy nie lepiej 3.0tdi zarejestrowane bo za 50kpln jest kilka ciekawych propozycji dosłownie przewypasionych :decayed:

tą a'la rs4 ciągle biorę pod uwagę :decayed: bo silnik którego szukam i body marzenie... tylko pytanie w jakim stanie jest auto i dlaczego ktoś rezał to body bo rezać takie cos ze zdrowego idealnego egzemplarza to reza tylko maniak a takich jest bardzo bardzo niewiele... Trzebaby jechać przed Białystok żeby sprawdzić i się przekonać a to jednak kawał trasy :facepalm:

Opublikowano

Cenowy szok ... ale to potaniało ...:whistling:

Opublikowano
Cenowy szok ... ale to potaniało ...:whistling:

wszystko tanieje :decayed: b8 już poniżej 50 można kupić :wink:

ale jakimś trafem b7 2.0tfsi trzymają cene jak szalone :kwasny: kolega pamiętam jak dziś kupił sprowadzone ze stanów b7 quattro 2.0tfsi ze śmiesznym przebiegiem co prawda golas z zewnątrz i zwykle wnętrze+skórzane naleśniki pod koniec2007 albo na poczatku 2008r i dał za nie 45000 :grin:

Opublikowano

Ja dałem za leona 2 lata temu 29 tyś ... :facepalm:

Opublikowano

mój brat teraz za 2006r - 27tys także dalej stoją podobnie :tongue:

a nie kupił mojej a4 tylko dlatego że auto ma "d*pę" i moja mama boi się takimi jeździć :grin: lol :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ----------

Mario a nawiasem mowiac moja była jak stała - pelny s-line - kosztowała mnie też jakoś 30tys 2lata temu :wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

Seves auto kupione ?

Opublikowano

Seves auto kupione ?

nie :facepalm:

jak potrzebuje pozyczam leona od brata heh

mam dosłownie 5furek na oku i nie mam pojecia czy sprowadzac znow z anglii czy brac zarejestrowane.. myślę ze w tym tygodniu się już wyjasni :wink:

pochwalę się na pewno :wink:

Opublikowano

rs6 c5 / s4 b7 nie caackaj sie:decayed:

Opublikowano

seves, nie byle gówn# kupi pewnie :D