seves Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Blant głupio tak pisać ale teraz już mało kto po prostu włącza kradzioną komórkę raczej się jej pozbywa gdzieś szybko - miejmy nadzięję że sprzeda np allegro wtedy można wyśledzić sprzedawcę. Jak bratu ukradli to policjant powiedział że "specjaliści" wywożą do Czech i jest kaplica no ale miejmy nadzieje że to tępy złodziej bo kit tam z komórką chodzi mi tylko o tego kolesia no ja rozumiem tym bardziej że to ktoś z Twojej roboty prawdopodobnie ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- W OGÓLE CHŁOPAKI NIE WIEM CZY WIECIE ALE W NASZYM PIĘKNYM MIASTECZKU JEST JEDEN CHŁPAK KTÓRY BUJĄ SIĘ PO NASZYCH DROGACH.... RS6C6 wczoraj wpadł na spota do Żor - mieszka w Rybniku fura jest po prostu koks do kwadratu niesamowita niesamowitość także dobrz byłoby pomyśleć już nad jakimś spotem bo pogoda coraz częściej dopisuje
blant88 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Blant głupio tak pisać ale teraz już mało kto po prostu włącza kradzioną komórkę raczej się jej pozbywa gdzieś szybko - miejmy nadzięję że sprzeda np allegro wtedy można wyśledzić sprzedawcę. Jak bratu ukradli to policjant powiedział że "specjaliści" wywożą do Czech i jest kaplica no ale miejmy nadzieje że to tępy złodziej bo kit tam z komórką chodzi mi tylko o tego kolesia no ja rozumiem tym bardziej że to ktoś z Twojej roboty prawdopodobnie ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- W OGÓLE CHŁOPAKI NIE WIEM CZY WIECIE ALE W NASZYM PIĘKNYM MIASTECZKU JEST JEDEN CHŁPAK KTÓRY BUJĄ SIĘ PO NASZYCH DROGACH.... RS6C6 wczoraj wpadł na spota do Żor - mieszka w Rybniku fura jest po prostu koks do kwadratu niesamowita niesamowitość także dobrz byłoby pomyśleć już nad jakimś spotem bo pogoda coraz częściej dopisuje no napewno jest z roboty i właśnie o to mi chodzi żeby sie dowiedziec kto to jest i wtedy juz jest przegrany na kopalni a co do spota to możemy sie ugadać w niedziele bo podobno ma byc fajna pogoda i zrobiło by się jakiegos grilla czy ognicho to juz potem kwestia gustu to jak w niedziele wszystkim pasuje ?!
Paplok Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam dawno mnie nie bylo a jak przychodze to mam takie pytanko czy umial by ktos zalatwic wegiel z chwalowic a mianowicie potrzebuje tylko 5 ton
seves Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 mi w niedzielę pasuje jeśli będzie pogoda
A-rek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a ja już w DE mam pisać w pierwszym poście że spot jest w tą niedziele? a co jest wogóle z forum że znikają obrazki z podpisów i w naszym pierwszym poście:kwasny: ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- W OGÓLE CHŁOPAKI NIE WIEM CZY WIECIE ALE W NASZYM PIĘKNYM MIASTECZKU JEST JEDEN CHŁPAK KTÓRY BUJĄ SIĘ PO NASZYCH DROGACH.... RS6C6 ciekawe kto to?
blant88 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 mi w niedzielę pasuje jeśli będzie pogoda no to już jest nas dwóch
wiesiek3d Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a ja już w DE mam pisać w pierwszym poście że spot jest w tą niedziele? a co jest wogóle z forum że znikają obrazki z podpisów i w naszym pierwszym poście:kwasny: ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- W OGÓLE CHŁOPAKI NIE WIEM CZY WIECIE ALE W NASZYM PIĘKNYM MIASTECZKU JEST JEDEN CHŁPAK KTÓRY BUJĄ SIĘ PO NASZYCH DROGACH.... RS6C6 ciekawe kto to? Znikają bo te forum do nadal jest zjebane po przeprowadzce No kto to, zaś twój kumpel
dydo85 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witam dawno mnie nie bylo a jak przychodze to mam takie pytanko czy umial by ktos zalatwic wegiel z chwalowic a mianowicie potrzebuje tylko 5 ton chodzi Ci o książkę czy przywóz ?
Matek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Paplok, szkoda ze predzej nie dałes znać, mój bym Ci oddał a teraz juz po ptokach
ROBERT Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- Ja na 99% też bym się pisał na jutro
Paplok Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witam dawno mnie nie bylo a jak przychodze to mam takie pytanko czy umial by ktos zalatwic wegiel z chwalowic a mianowicie potrzebuje tylko 5 ton chodzi Ci o książkę czy przywóz ? witam chodzi mi o ksiazeczke
dydo85 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witam dawno mnie nie bylo a jak przychodze to mam takie pytanko czy umial by ktos zalatwic wegiel z chwalowic a mianowicie potrzebuje tylko 5 ton chodzi Ci o książkę czy przywóz ? witam chodzi mi o ksiazeczke postaram się coś dowiedzieć na ten temat...
seves Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to co o której? mi by może bardziej 18 pasowała
wiesiek3d Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pieczecie coś czy yno pogaduchy ? no i o której i gdzie ?
Adam0148 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Chłopaki mam gorącą prośbę czy ktoś z was miał by chwile czasu żeby podjechać do mnie do domu z komputerem i zdiagnozować moją brykę? Wczoraj coś chyba rozerwało przy turbo no i dosyć ostro szarpie mi budą na jałowym. Jak by ktoś miał czas bardzo bym był wdzięczny. Mogę zaoferować dobre piwo, flaszkę lub kasę jak kto woli. Proszę o pomoc:( Podaje tel 502 443 604
seves Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 to jak synki? bo nikt nic nie pisze? o 18 kolo neste na parkingu tesco? pasuje?
Rekomendowane odpowiedzi