wiesiek3d Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejmen Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 :hi:wkońcu pakiet lato, no i gwint skręcony niżej niż rok temu:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 :hi:wkońcu pakiet lato, no i gwint skręcony niżej niż rok temu:kox: PS. to kiedy jakis zlocik ? bo tego grilla/ognicho trzeba zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Matek bez foty się nie liczy..... pewnie nadal koza na pakiecie zima:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 :hi:wkońcu pakiet lato, no i gwint skręcony niżej niż rok temu:kox: PS. to kiedy jakis zlocik ? bo tego grilla/ognicho trzeba zrobic Zlocik jak najbardziej, z grillem będzie ciężko bo nie wygospodaruje wolnego popołudnia w weekend. Matek bez foty się nie liczy..... pewnie nadal koza na pakiecie zima:decayed: Oj nie nie.. Jest idealnie ale przy pogodzie może jeszcze spróbuje coś zejść w dół, tylko musze zmierzyc ile mam teraz od nadkola a że kapie za oknem to jakoś nie ma chęci. Aaa.. Siedziałem wczoraj w Twojej byłej A4, bo jest u mojego kumpla na warsztacie. Zacne to wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Siedziałem wczoraj w Twojej byłej A4, bo jest u mojego kumpla na warsztacie. Zacne to wnętrze dba o nią nowy właściciel? doczytałem, że turbine ma do regeneracji.... jak sprzedawałem A4 to miała turbine w idealnym stanie, po niecałym roku w jego rękach już ją trzeba regenerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Siedziałem wczoraj w Twojej byłej A4, bo jest u mojego kumpla na warsztacie. Zacne to wnętrze dba o nią nowy właściciel? doczytałem, że turbine ma do regeneracji.... jak sprzedawałem A4 to miała turbine w idealnym stanie, po niecałym roku w jego rękach już ją trzeba regenerować Dba jak może, turbo mu przeładowywało i zdecydował się na regeneracje i większe koło kompresji, bo chce troszku koksu mu dosypać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Czyli słabo kładł do pieca i zatarły się kierownice w turbulum, a on chce więcej koksu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:14 ---------- a w niedziele znajdzie ktoś czas ? bo ma byc fajna pogoda "podobno" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ja w sobote bym mial troche czasu, do Maca albo gdzies mozna zajechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 najbliższy termin który mi pasuje to sierpień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejmen Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 u mnie prawie każdy weekend wolny można by kajś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja teraz w niedziele na 16.30 bede z kumplem i jacyś kumple od niego tez podjada pogadamy ,a pozniej na SWD lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ktos ma namiar na goscia od flokowania u nas w rejonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi