Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nawet więcej jak połowa. Godzina jeszcze nie ustalona ale jak ostatnio do południa

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Siema Pany, jestem Seves mieszkam w Rybniku, czy są tu może jacyś audimaniacy czy coś? :D

Rejmen ja się piszę na 100! wkręć mnie na tą listę bo i tak miałem jechać tylko daj znać ile biorą za 4łapy ;) byłem już u nich 2razy i raz wzieli 150 a raz 200 i teraz jak byłem pytać to znowu chcieli 200 :P powiedziałem że się zastanowię jak nie dają zniżki dla stałego klienta :D

Opublikowano

Ni ma :wink:

Opublikowano

Seves, a co byś chcioł :P

PS. kiery jedzie w końcu na BT ?

Opublikowano

:D

Opublikowano

Siema Pany, jestem Seves mieszkam w Rybniku, czy są tu może jacyś audimaniacy czy coś? :D

Rejmen ja się piszę na 100! wkręć mnie na tą listę bo i tak miałem jechać tylko daj znać ile biorą za 4łapy ;) byłem już u nich 2razy i raz wzieli 150 a raz 200 i teraz jak byłem pytać to znowu chcieli 200 :P powiedziałem że się zastanowię jak nie dają zniżki dla stałego klienta :D

Jutro będę wiedział czy w ogóle cała akacja wypali z uwagi na małą ilość osób chętnych. Jak zawsze do samego końca nikt nic nie wie..

Dam znać

Opublikowano

Ja tradycyjnie nie jadę do BT :decayed:

Opublikowano

Rejmen, jakby to bylo za tydzien to chetnie a tak d*pa. Ja jade na Nyse blant w tym roku, ;)

Opublikowano

HAMOWNIA ODWOŁANA!

Zbyt mała ilość chętnych. Następna planowana tego typu akcja dopiero na wiosnę

Opublikowano
  • Autor

Ja tradycyjnie nie jadę do BT :decayed:

i ja też nie :decayed:

Opublikowano

Rejmen, jakby to bylo za tydzien to chetnie a tak d*pa. Ja jade na Nyse blant w tym roku, ;)

a na Nyse też mam zamiar się wybrać :D

Opublikowano

Opublikowano

HAMOWNIA ODWOŁANA!

hehe

a ja podjechałem do nich w piątek i potwierdzili że jest grupówka, dogadałem się z chłopakiem który hamuje tak jak poprzednio i ściągnąłem Tolka i SirReda i nas shamowali za marne grosze :D

potwierdzam jedynie że ta hamownia na Raciborskiej TRW podaje niższą moc samochodów, albo z tego co widzę inne hamownie często zawyżają - np moja poprzednia 3.0tdi na raciborskiej niecałe 280km - u Aligatora 301.. Można to sobie przeliczyć hehe

Edytowane przez seves

Opublikowano

HAMOWNIA ODWOŁANA!

hehe

a ja podjechałem do nich w piątek i potwierdzili że jest grupówka, dogadałem się z chłopakiem który hamuje tak jak poprzednio i ściągnąłem Tolka i SirReda i nas shamowali za marne grosze :D

potwierdzam jedynie że ta hamownia na Raciborskiej TRW podaje niższą moc samochodów, albo z tego co widzę inne hamownie często zawyżają - np moja poprzednia 3.0tdi na raciborskiej niecałe 280km - u Aligatora 301.. Można to sobie przeliczyć hehe

Taką dostałem informacje od chłopka który spraszał u nas w robocie, tera się okazuje że jednak akcja się odbyła.. Tymczasem ja oddaje się lutowaniu kabelków w nowym liczniku :naughty:

Opublikowano

Taką dostałem informacje od chłopka który spraszał u nas w robocie, tera się okazuje że jednak akcja się odbyła.. Tymczasem ja oddaje się lutowaniu kabelków w nowym liczniku :naughty:

Udanej zabawy ;)

Dzięki w ogóle za info :hi: bo jakbyś nic nie napisał to bym tam nie podjechał chociaż przejeżdzam tamtędy codziennie :)

Opublikowano

Nie spać! :hi:

DSC_0048_zpsw5nu5gn9.jpg