pacioracing Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Mam paru znajomych. Trzeba by go wypalić przes kompa a jak nic nie da to wypruć i wylaczyc w ECU.
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) DOBRY Kupię tylną dokładkę/zderzak do B6 Avant 1.9 TDI ... oczywiście całą , całe zaczepy Edytowane 3 Marca 2015 przez ROBERT
blant88 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 DOBRY Kupię tylną dokładkę/zderzak do B6 Avant 1.9 TDI ... oczywiście całą , całe zaczepy czyżby urwałeś ?
ROBERT Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dokładkę juz mam , potrzebuje jeszcze czujnik PDC
blant88 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 może ktoś jeszcze z was ma ochotę sie w tyg. w ostateczności w weekend do http://www.ochodzita.com.pl ?
Matek Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) blant, w tym tygodniu nocki masz no nie? Bo Dawid dzis u mnie był na vagu Ja mam na 17 30, w weekendy mam szkole wiec chvjowka, ale trzeba by wkoncu spiąć poślady i sie gdzies zgadać. Im szybciej tym lepiej bo zaraz znow bez auta bede, bo progi z S4 bede montował i drobne poprawki lakiernicze robił a jak reszta grona pracuje? Edytowane 9 Marca 2015 przez Matek
Rekomendowane odpowiedzi