Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Nie ma problemu, tylko rozciekł mi się piec c.o. :wallbash: i na razie brak czasu ale jak skończę to odezwę się do Was :tongue4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma problemu, tylko rozciekł mi się piec c.o. :wallbash: i na razie brak czasu ale jak skończę to odezwę się do Was :tongue4:

:good::notworthy:

Opublikowano

To ja bym Wieśku też poprosił jeżeli się da :przebiegly:

Mam ETKĘ 7.0 aktualizacja 799 ale nie szuka już po nr. VIN , u Ciebie to jeszcze działa ?

Opublikowano

a wiecie moze cos na temat hardlock error? po instalacji wyskakuje mi takie cos przy probie uruchomienia programu mam 2 ETKi na kompie ale zadna mi nie dziala :slina:

Opublikowano

u mnie też tak było ale kilka prób i zaskoczyło :naughty:

Opublikowano

mnie juz to tak wkur... 2 wersje sciagniete i ciagle to samo ze 4-5 prob i nic

Opublikowano
  • Autor

:siema: wszystkim :hi:

czesc Robert :hi: jak tam po urlopie :?:

Opublikowano

czesc Robert :hi: jak tam po urlopie :?:

Siemano :hi:

Urlop jeszcze mam do piątku a tu k**wa leje :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Nad naszym wspaniałym morzem też pogoda nie rozpieszczała , także leczę (odtruwam)wątrobę :kox:

Opublikowano
  • Autor
Urlop jeszcze mam do piątku a tu ku***a leje

no to masz czas ogarnac ten termostat.

ps: dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac :wink4: ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka :)

Opublikowano
Urlop jeszcze mam do piątku a tu ku***a leje

no to masz czas ogarnac ten termostat.

ps: dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac :wink4: ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka :)

Zamów mi B8 z silnikiem 3.0 TFSI na full wypasie, jak dojdzie to mi przedzwoń to sobie odbiorę :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Zamów mi B8 z silnikiem 3.0 TFSI na full wypasie, jak dojdzie to mi przedzwoń to sobie odbiorę

nie wiem czy sie zmiesci do tej mojej przesylki :decayed:

Opublikowano
Zamów mi B8 z silnikiem 3.0 TFSI na full wypasie, jak dojdzie to mi przedzwoń to sobie odbiorę

nie wiem czy sie zmiesci do tej mojej przesylki :decayed:

To napisz im że może być wysłana w drugiej paczce :decayed:

Opublikowano

no to masz czas ogarnac ten termostat

Już wymieniłem :wink4:

dorwalem fajny kontakt prosto z niemiec z czesciami ori Audi/VW, a ceny mniejsze nawet do 30% od tych w ASO. jakbys cos potrzebowal ori to daj znac :wink4: ja na dniach bede zamawial sobie paczuszke wiec jakby ktos cos potrzebowal to mozna zamowic na raz i podzielic sie przesylka :)

Właśnie napisałem do TOMKA po to sprzęgiełko i pasek alt. :mysli:

mógłbyś sprawdzić ceny takich części : pasek - 03G 903 137 E i rolka - 038 903 119 K (tego nr. nie jestem pewien bo ETKA nie szuka już mi po nr. VIN ale na 99.9% jest taki , na rolce jest tylko taki nr. INA F-227628.6 ) :?:

Opublikowano

Arku to po ile umiałbyś załatwić termostat do mojej niuni :cool1::decayed:

Opublikowano

044 121 113 W MAGRO - 120 pln , dziś kupiłem już drugi w ciągu dwóch ostatnich miesięcy :wallbash:

Opublikowano

Robert niestety etka 7.0 już nie wyszukuje po vin, podobno zablokowali serwery.

Napiszcie ile mam tego nagrać bo muszę wysłać mamuśkę po płyty, jeszcze L4 mi się przykleiło i 38 stopni gorączki :wallbash:

A ja kupiłem rok temu termostat w zwykłym sklepie z częściami i działa, a nie masz gwarancji na te termostat? przecież to ASO :gwizdanie:

Opublikowano

Napiszcie ile mam tego nagrać bo muszę wysłać mamuśkę po płyty, jeszcze L4 mi się przykleiło i 38 stopni gorączki :wallbash:

:hi: Wiesiek, jak się da to ja też poproszę. :)

Opublikowano

Gwarancja jest jakobyś założył go u nich, a tak to w k**wę kombinowania :wallbash:

Wiesiek ja też się piszę , na następnym zlocie jakoś się dogadamy :wink4:

Opublikowano
  • Autor
mógłbyś sprawdzić ceny takich części : pasek - 03G 903 137 E i rolka - 038 903 119 K (tego nr. nie jestem pewien bo ETKA nie szuka już mi po nr. VIN ale na 99.9% jest taki , na rolce jest tylko taki nr. INA F-227628.6 )

pasek - 75 zl (brutto)

rolka - 110 zl

a wiesz jakie sa ceny w ASO :?:

Arku to po ile umiałbyś załatwić termostat do mojej niuni

podaj nr to ci podam cene :wink4:

po nr od Roberta wyszlo 110 zl

A ja kupiłem rok temu termostat w zwykłym sklepie z częściami i działa

u mnie rowniez nie ori dziala :wink4:

Wiesiek ja niby ETKE mam na lapku ale potrzebowal bym pomocy zeby ja uruchomic :embarrassed:

Opublikowano

Szkoda , za późno :confused4: To w bardzo podobnych cenach zamówiłem przed chwilą u TOM77 rolka INA 110 pln i pasek Conti 55 pln :confused4:

A jak długo będziesz miał takie dojście do ori części w takich cenach :?: W przyszłym roku chcę robić kpl. rozrząd :naughty:

Nr. termostatu który podałem pasuje do [AFN] jak i większości 1.9 TDI i w MAGRO kosztuje 120 pln + 6 pln oring do niego :wink4:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 11:37_________________________________________________

pasek - 75 zl (brutto)

rolka - 110 zl

a wiesz jakie sa ceny w ASO :?:

U GAJOSA : pasek 03G 903 137 E - 85.36 pln

rolka 038 903 119 K - 98.34 pln - brak takiej w Polsce trzeba zamawiać z DE