Opublikowano 2 Lutego 201115 l aleś się nacytował :oklaski: ,widzisz sam mi dałeś argumenty, w następną sobotę umawiałeś się z Arkiem i Wieśkiem
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Łańcuch ktoś skrócił :gwizdanie: uuuuuuu to nie wiedziałem Ty też dżołk
Opublikowano 2 Lutego 201115 l ile to idzie czekać cierpliwości synek , cierpliwości :gwizdanie: Przi tobie idzie młodych dostać
Opublikowano 2 Lutego 201115 l No to jedziemy sami Arturoo może się Roberto da namówić jednak i pozostała banda również :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:44_________________________________________________ ile to idzie czekać cierpliwości synek , cierpliwości :gwizdanie: Przi tobie idzie młodych dostać
Opublikowano 2 Lutego 201115 l aleś się nacytował :oklaski: ,widzisz sam mi dałeś argumenty, w następną sobotę umawiałeś się z Arkiem i Wieśkiem Ale mowa cały czas była o spocie a ten jakby nie było ma być 12 lutego Nie wiem jeszcze ale umówiliśmy się ze znajomymi i teraz już głupio odmawiać , ale jeszcze nie wiadomo czy przyjdą bo kumpel jeszcze nie wie czy do Wa-wy nie pojedzie ( taką ma robotę , ale raczej nie ) [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:44_________________________________________________ No to jedziemy sami Arturoo może się Roberto da namówić jednak i pozostała banda również :gwizdanie: Przypuszczam , że Arek z Natalią i Wiesiek z Basią pojadą
Opublikowano 2 Lutego 201115 l wiem,wiem stary ,kombinuj ,że masz................... delegację , 2 urodzinki świnki morskiej raz jeszcze, kombinuj
Opublikowano 2 Lutego 201115 l 12 są walentynki a nie bal samców przy Audiku jak już to 14 poza tym ciekawie było by właśnie wpieprzyć jakąś ośmiorniczkę na walentynki [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:49_________________________________________________ wiem,wiem stary ,kombinuj ,że masz................... delegację , 2 urodzinki świnki morskiej raz jeszcze, kombinuj Nie da rady , jest możliwość , że nie przyjdą , ale wątpię
Opublikowano 2 Lutego 201115 l 12 są walentynki a nie bal samców przy Audiku kiedy :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: H4mm3R kalendarz 14, co byś do Kasi w sobotę z kwiatami nie poleciał
Opublikowano 2 Lutego 201115 l 12 są walentynki a nie bal samców przy Audiku jak już to 14 poza tym ciekawie było by właśnie wpieprzyć jakąś ośmiorniczkę na walentynki Do poniedzialku czekac nie beda :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lutego 201115 l :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:51_________________________________________________ poza tym ciekawie było by właśnie wpieprzyć jakąś ośmiorniczkę na walentynki zaczynasz mi się podobać jeśli chodzi o zmianę nastawienia do małych zwierzątek śmigających po talerzu
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Artur jedziemy teraz obadać to żarcie a w przyszły weekend pojada z Kasia
Opublikowano 2 Lutego 201115 l ok[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:53_________________________________________________kto się jeszcze pisze na sobotę na wypadzik do Karviny ? [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:56_________________________________________________PS .Na sobotę 5-tego
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Ja jak mówiłem na 99.99999% odpadam ( ale jest mała szansa ) , w przyszły weekend jestem jak najbardziej za
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Ja jak mówiłem na 99.99999% odpadam ( ale jest mała szansa ) , w przyszły weekend jestem jak najbardziej za Ciebie to nima się co pytać, zawsze jakaś wymówka :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Ciebie to nima się co pytać, zawsze jakaś wymówka :gwizdanie: Pierwszy raz ( no może drugi ) [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:07_________________________________________________Spadam spać Nara