Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a przeważnie najbardziej ucierpią na tym wszystkim Ci niewinni, w tym przypadku gość z Civica :confused4:

DOKŁADNIE o to mi cały czas chodzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

musisz z brechom jeździć he he :decayed:

Nie musza :tongue4:

Opublikowano

musisz z brechom jeździć he he :decayed

Wiesiek zna taki obezwładniający cios :naughty:

Opublikowano

musisz z brechom jeździć he he :decayed

Wiesiek zna taki obezwładniający cios :naughty:

King Wiesław Karate Meister :decayed:

Opublikowano

Kiedyś jak ja zdałem prawko jeździłem maluchem , teraz łebki jeżdżą Audicami , Beemkami itp. ... 100 , 150 i więcej konnymi , ja niestety ( a może stety nie miałem czym poszaleć ) ... po drugie już z takich rzeczy wyrosłem , wiem , że na drodze oprócz mnie są jeszcze matki/ojcowie z dziećmi itp ...

Opublikowano

Tomek wrzuć foty z maila........... bo ja na fonie siędzę

Opublikowano

King Wiesław Karate Meister :decayed:

Skąd wiysz :cool1:

Opublikowano

King Wiesław Karate Meister :decayed

Skąd wiysz :cool1:

Wszyscy wiymy :cool1::naughty::wink4:

Opublikowano

Kiedyś jak ja zdałem prawko jeździłem maluchem , teraz łebki jeżdżą Audicami , Beemkami itp. ... 100 , 150 i więcej konnymi , ja niestety ( a może stety nie miałem czym poszaleć ) ... po drugie już z takich rzeczy wyrosłem , wiem , że na drodze oprócz mnie są jeszcze matki/ojcowie z dziećmi itp ...

Dokładnie tak jak piszesz

Opublikowano

Ida spać boch je tak ostatnio za***any :zemdlal:

Nara :hi:

Opublikowano

jak te światłą zobaczyłem w lusterku to mi ulżyło bo myślę koleś gdzieś zjechał do domu do posesji ,a tu k......wracam straż mnie wyprzedziłą na bulajach ,potem zaraz karetka dogoniła .k...........masakra jak dojechałem i poszedłem zobaczyć .

Mnie się wydaję ,że kolo na tym swoim zawiasie przesadził w łuku , oślepił hidami civic;a i nabroił

Opublikowano

Wszyscy wiymy :cool1::naughty::wink4:

Tos mie zakapowoł :?:

Narka[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________

jak te światłą zobaczyłem w lusterku to mi ulżyło bo myślę koleś gdzieś zjechał do domu do posesji ,a tu k......wracam straż mnie wyprzedziłą na bulajach ,potem zaraz karetka dogoniła .k...........masakra jak dojechałem i poszedłem zobaczyć .

Mnie się wydaję ,że kolo na tym swoim zawiasie przesadził w łuku , oślepił hidami civic;a i nabroił

No oby nikt nie ucierpiał poważnie.

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz

jo jeździł rajdową czerwoną 45konną fiestą z wielkopojemnym motorem 1.1 :decayed: i jedne zaliczenie krzipopy (tfu tfu niczym się to nie skończyło, nawet po autku nie było poznać) starzy do dzisiaj nie wiedzą haha ale to zdarzenie wiele mnie nauczyło.

Opublikowano

gościa z A4 karetka zabrała przed moim powrotem ,a tych z civica strażacy wycinali jak byłem :blink:

Opublikowano

gościa z A4 karetka zabrała przed moim powrotem ,a tych z civica strażacy wycinali jak byłem :blink:

Uuuuuu :(

Opublikowano

:kwasny::shocked: nieciekawie...

Opublikowano

masakra:disgust:

Opublikowano

No i po co tak zapierdalałeś, widzisz gość nie dał rady i c**jni narobił :shocked:

Opublikowano

ja go straciłem z oczu na jakieś 400m w łukach ,jak wyszliśmy z kolejnego i widziałem światła za sobą to już luzik,on musiał nabroić w międzyczasie jak go nie widzieliśmy [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 00:04_________________________________________________parę dni wcześniej tam z siemianem jechałem dużo szybciej i bez draki

Opublikowano

Żartowałem,