Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek kaj lakujesz fura :?:

W Chybiu ten blacharz co mi to robi, mo tam lakierników. A co? potrzebujesz coś pomalować?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 11:13_________________________________________________

Z okazji zbliżających się Świąt życzymy Waszym rodzinom, krewnym i znajomym: zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja.

Życzy ekipa Rybnicka.

Arek zmień to :rolleyes:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arek zmień to :rolleyes:

Chłopie, Arek chyba nie ma czasu.

Opublikowano

:hi:

teraz w nowej grze Driver:San Francisco będzie ładne autko :naughty: :>

ce1e6b3a0544d57d99dff1eec713c64d_61_1.jpg

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze tu żyje :shocked:

Opublikowano

Lekko!!!! Herr Wieśku :hi:

Opublikowano

Ty to sztyc na forum siedzisz, a podobno najwięcej roboty mosz :tongue4:

Opublikowano

Ty to sztyc na forum siedzisz, a podobno najwięcej roboty mosz :tongue4:

Eeee tam od czasu do czasu człowiek wlezie a tu pustki, no nic zmykom na szychta narka :hi:

Opublikowano

łooo korwa... właśnie wróciłem ze spota z BB, wracałem z Arturem i na górce w Turzy wyprzedziliśmy Audika B5, jakiś młody jechał, alu 17-18, ledy w tablicy itp.... jak go wyprzedziliśmy to się na tył przykleił... a Artur, wiadomo ma Q to przeszedł ładnie po zakręcie jak się Turza kończy i są Gorzyce (zakręt gdzie są barierki)... a z przeciwka jakiś civic jechał... ja patrze w lusterko że coś dziwnie światła migły i nic.... mówie do Artura "korwa chyba kolosia wyyebało"... "aaa nie może być"... wychodzimy na prostą... długo nic... jakieś światła, to ciśnienie zeszło... przed chwilą mi Artur dzwoni że za strażą jedzie i się okazało że ta B5 poszła z tym civiciem na czołowe, przez barierkę i do rowu, auto rozdupcone... w civicu przodu niema... masakra :(

to u mnie na wiosce było a ja sie z forum dowiaduje heheh...

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:34_________________________________________________

:hi: , ja mam 8cali szeroką felgę, et 48 i chyba większe by już nie mogło być bo popona jest prawie na styk z tylnymi górnymi wahaczami.

8 cali Powiadasz :naughty: czyli te też wejdż bez problemu http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-momo-fighter-175x112-okazja-i1580758107.html :wink4: Czy to ktoś z forum wystawia?

Opublikowano
:hi: po robocie spam nagrobiony zaś na nic czasu ni ma :zemdlal: Wiesiek mój znajomek jak go kto wk***i to podjeżdża i z kopa urywa lusterko, a potem kita :> a i zawsze na lewych blachach :rolleyes: oczywiście na mopliku :kox:
Opublikowano

:hi: po robocie spam nagrobiony zaś na nic czasu ni ma :zemdlal: Wiesiek mój znajomek jak go kto wk***i to podjeżdża i z kopa urywa lusterko, a potem kita :> a i zawsze na lewych blachach :rolleyes: oczywiście na mopliku :kox:

Wiesiek też tak robi jak hondą jeździ :decayed:

Opublikowano

Wiesiek też tak robi jak hondą jeździ :decayed:

nie on używa ciosu kungfuuu ryncami :>
Opublikowano

Ja na przykład :przebiegly::decayed:

Opublikowano

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:34_________________________________________________

:hi: , ja mam 8cali szeroką felgę, et 48 i chyba większe by już nie mogło być bo popona jest prawie na styk z tylnymi górnymi wahaczami.

8 cali Powiadasz :naughty: czyli te też wejdż bez problemu http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-momo-fighter-175x112-okazja-i1580758107.html :wink4: Czy to ktoś z forum wystawia?

Pioter ten cytat :facepalm:

Opublikowano

branoc ledwo na ocza patrza :hi: