Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wqrrwia mnie ten teatr! :disgust:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale RM pokazał ząb :naughty:

Opublikowano

ehhhh Real zagrał jeden z lepszych meczy przeciwko Barcie albo Barca tak średnio.

Oby wiecej takich meczy :good:

Najważniejsze że Braca przechodzi dalej :good:

Opublikowano

Barca niech podziekuje sędziemu....

Opublikowano

Barca niech podziekuje sędziemu....

A Real że nie grał na koniec w ośmiu...

Opublikowano

Faktycznie faul Ramosa byl na kartke :polew: :polew:

Lass powinien wyleciec....

Polowa przedluzona o minute,bramka wpada w 2:30.Koncowka przedluzona o 3,mecz sie konczy 2:30,gdy przy pilce Real.Gol Ramosa prawidlowy. Reki w polu karnym,raczej neutralne decyzje sedziego.

Opublikowano

Faktycznie faul Ramosa byl na kartke :polew: :polew:

Lass powinien wyleciec....

Polowa przedluzona o minute,bramka wpada w 2:30.Koncowka przedluzona o 3,mecz sie konczy 2:30,gdy przy pilce Real.Gol Ramosa prawidlowy. Reki w polu karnym,raczej neutralne decyzje sedziego.

właśnie, dlaczego nie uznali bramki dla Realu ? :mysli:

PS. W przerwie, jak było rozmowy w studio, żona pyta się mnie: z którego roku jest ten mecz ( chodziło jej o jakość obrazu i wystrój w studio) :polew:

Opublikowano

faulował w polu karnym :)
Opublikowano

:polew: :polew: Jasne.

Opublikowano

:polew: :polew: Jasne.

identyczny faul był podczas meczu ME Polska- Austria gdzie Howard Webb podyktował karnego dla Ausrtii :decayed:
Opublikowano

faulował w polu karnym :)

ale kto? bo chyba Ramos nie...

Opublikowano

Stanley jako zwolennik ligi angielskiej rozesmiejesz sie :>[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:50_________________________________________________Wihu co to za argument?

Opublikowano

Taki że Avlis (jak to pan komentator mówił) był ciągnięty za rękę i to był ewidentny faul. Poza tym nie wiem gdzie ci się mecz w drugiej minucie i trzydziestej sekundzie skończył, może transmisję wtedy wyłączyłeś bo u mnie grali do 3, prawda że real był wtedy przy piłce w akcji ofensywnej i powinien móc wykonać rzut wolny

Opublikowano

Wihu co to za argument?

tłumacze sędziego :kox:
Opublikowano

takich "fauli" nie gwizdali nawet w mojej B klasie, nie ośmieszajcie się panowie :wink4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________

Wihu co to za argument?

:decayed:

:polew:

Opublikowano

takich "fauli" nie gwizdali nawet w mojej B klasie, nie ośmieszajcie się panowie :wink4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________

Wihu co to za argument?

Dlaczego Real nie potrafi wygrać umiejętnościami i strzelając ewidentne gole, tak jak to robi Barca, tak by nikt nie miał wątpliwości i pretensji?

Czy były jakiekolwiek wątpliwości przy golach Barcy? Nie.

Real grał dobrze i jakby umiał wykorzystać sytuacje to nie musiałby teraz płakać o decyzje sędziego, a wygrałby 4:2.

A faul Ramosa był. I tu też wychodzi cały Real, jakby Ramos chciał strzelić gola to bez ciągnięcia za rękę "Alvisa" ;) by to zroibł. Sęk w tym że oni tak grają, noszą się cwaniaki jakby byli najlepsi na świecie, a jak sobie z kimś nie radzą to kosa... a później płacz i pretensje.

Opublikowano

W dwumeczy barca byla lepsza.Wczorajszy mecz powinien wygrac Real.

Opublikowano

Wihu co to za argument?

Dlaczego Real nie potrafi wygrać umiejętnościami i strzelając ewidentne gole, tak jak to robi Barca, tak by nikt nie miał wątpliwości i pretensji?

Czy były jakiekolwiek wątpliwości przy golach Barcy? Nie.

Real grał dobrze i jakby umiał wykorzystać sytuacje to nie musiałby teraz płakać o decyzje sędziego, a wygrałby 4:2.

A faul Ramosa był. I tu też wychodzi cały Real, jakby Ramos chciał strzelić gola to bez ciągnięcia za rękę "Alvisa" ;) by to zroibł. Sęk w tym że oni tak grają, noszą się cwaniaki jakby byli najlepsi na świecie, a jak sobie z kimś nie radzą to kosa... a później płacz i pretensje.

ale tutaj nikt nie płacze i nie ma pretensji :gwizdanie:

dla mnie faulu nie było i gol był ewidentny :naughty:

A to, że część graczy realu czy barcy przewraca się przy najmnijeszym kontakcie z przeciwnikiem to już inna bajka :cool1:

Najlepsze jest to, że oni symulują tylko jak grają ze sobą :polew::thumbdown:

Opublikowano

Co by nie bylo coraz jasniej patrze na dalsza czesc sezonu i kwietniowe Gd.

Hala Madrid!

Opublikowano
  • Autor

Puta Howard Webb :decayed: