Opublikowano 16 Marca 201412 l Zaraz po tym mógł zagwizdać kolejnego karnego i był ewidentny ale sędzia okazał się łaskawy dla MU. Suarez też 100% zmarnował... Nie ma co gadać. Liverpool o wiele lepszy od MU. Sir ALex F. siedzi na trybunach i szlag go trafia...
Opublikowano 16 Marca 201412 l jaka fana mnie akurat trudno posądzać o złośliwości więc szczerze niech w środę przegrają z LM z Olympiakosem najlepiej z 0-2 niech fani gwiżdżą i krzyczą na Moyesa co chwilę bo mam go dość niech go wypieprzą z tego klubu po skończeniu sezonu bo to po prostu - nie te progi tyle w temacie
Opublikowano 16 Marca 201412 l Moyes swoją drogą ale co dzieje się z grajkami? Oni też są winni albo przede wszystkim...
Opublikowano 16 Marca 201412 l tempo rozgrywania akcji ..... muszę poszukać w stats ile strzałów obronił mignolet
Opublikowano 16 Marca 201412 l Tottenham znów słabiutko z Arsenalem 0:1. Juve właśnie powinno objąć prowadzenie z Genoa ale sędzia się pomylił i odgwizdał spalonego. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Marca 201412 l Szczęsny dzisiaj miał trochę szczęścia, że po jego błędach nie stracili bramki.
Opublikowano 18 Marca 201412 l Kolejne rozstrzygnięcia w LM za nami. Real - było raczej wiadomo I Chelsea w następnej rundzie. Drogba standing ovation na Chelsea
Opublikowano 19 Marca 201412 l juz mnie zoladek z nerwow boli, a co bedzie wieczorem .... Liga Mistrzów. Ostatnie tchnienia Diabłów
Opublikowano 19 Marca 201412 l Może być ciekawie ale ManU musi zagrać jak za dawnych dobrych czasów Jak szybko strzelą gola to będzie szansa ale jak Grecy trafią to będzie pozamiatane.
Opublikowano 19 Marca 201412 l jesli to ma byc cena wywalenia goscia - jestem w stanie to wytrzymac ... Droga do finału. Ostatni mecz Moyesa? | Polsport
Opublikowano 19 Marca 201412 l juz mnie zoladek z nerwow boli, a co bedzie wieczorem ....Liga Mistrzów. Ostatnie tchnienia Diabłów No jak to co ...odpadną ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Giggs biega jak dziadek:decayed:
Opublikowano 19 Marca 201412 l qr** Valencia i Evra już mnie do szału doprowadzają nie usiądę, słowo że nie usiądę ....
Opublikowano 19 Marca 201412 l valencia jest koszmarny, ale jak widzę że young się grzeje ....... kaszana nie ma kim grać