Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeetam ,miała biustonosz czarny :gwizdanie:

Chodzi bardziej o aferę jaka z tego robią Niemcy :wink4:

aha.....kij w nyry szwabom :decayed:
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 849,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Szok-Kluby-glosowaly-przeciwko-kibicom,artykul,111891,1,381.html

Przeciwko byli z Wisły i Zagłębia, Cracovia sie wstrzymała od głosu, reszta poparła. :no:

:shocked: nawet kluby przeciwko kibicom... Przeciez wiadomo że to także przeciw swoim głosowali...

Bunt, doping zza bram - bandyci i złodzieje okradają Nas z widowisk sportowych :sick3:

Opublikowano

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Szok-Kluby-glosowaly-przeciwko-kibicom,artykul,111891,1,381.html

Przeciwko byli z Wisły i Zagłębia, Cracovia sie wstrzymała od głosu, reszta poparła. :no:

:shocked: nawet kluby przeciwko kibicom... Przeciez wiadomo że to także przeciw swoim głosowali...

Bunt, doping zza bram - bandyci i złodzieje okradają Nas z widowisk sportowych :sick3:

powinni zbojkotować wszystkie mecze i nie kupować biletów.....nauczyli by się że :

piłka nożna dla kibiców....hej!!!!!!!!!!!!!!

frajerstwo w piłce coraz gorsze :sick3:

poziom piłkarski się podnosi to znowu atmosfere psują :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

działacze :thumbdown:

Opublikowano

poyebani :wallbash:

Opublikowano
  • Autor
taktyka-realu-a44bcc05b09e0731ef6460b43fe1d339938885a9.jpg
Opublikowano

Nazwiska nie graja. Mysle ze Real ma sklad lepszy niz za Galaktycznych ... :good: . Bedzie bardzo interesujaco .

p.s. Jarko jak powazny gosc ktory interesuje sie pilka moze kibicowac klubowi ktorego jedynym wychowankiem w pierwszej 11 jest Iker - ktorego BARDZO CENIE jako pilkarza oraz za jego wypowiedzi (wiekszosc). :wink4: , to jest zagadka dla mnie :tongue4: :tongue4: .

Atak na powaznie kazdy lubi to co lubi , Real byl swietnym zespolem , i powoli wraca na piedestal ale nie wiem czemu zawsze budzili u mnie uczucie ...NIENAWISICI :> , a teraz jak maja w "skladzie" dwoch pyszalkow ...a wlasciwie 3 (RAMOS, CR, MOU) ,jeszcze bardziej nimi zygam ... Wydadza kazda zlotowke zeby zdetronizowac Barcelone :naughty: , jak im sie nie uda wtym roku to wszystkie opowiesci o Mou przemina :wink4: .

Opublikowano
  • Autor

Oooo mmcv :kox:

Nazwiska nie graja.

A który z nowych nabytków ma jakieś wielkie nazwisko :gwizdanie:

jedynym wychowankiem w pierwszej 11 jest Iker

Granero, Canales i Arbolea - pewności nie mam. Generalnie mnie to zwisa ilu, ważne żeby dobrze grali. Barca wychowała kilku świetnych grajków, ale inne szkółki na świecie też szkolą - pamiętasz jak swój czas miała szkółka Ajaxu :rolleyes:

Jarko jak powazny gosc ktory interesuje sie pilka moze kibicowac klubowi ktorego jedynym wychowankiem w pierwszej 11 jest Iker

W klubie któremu kibicuje cała kadra to wychowankowie ( teraz ma dojść dwóch nowych pierwszych nie wychowanków :kox: ) i nie ma tam żadnego Ikera :decayed:Maciek nie masz daleko, serdecznie zapraszam Cie kiedyś na mecz - młodzi i ambitni też czasami potrafią pokazać coś fajnego piłkarsko, a przedewszystkim mają serce do pilki a nie ojro zamiast źrenic :wink4: A Real to taki tylko fun z tv :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Oooo mmcv :kox:

Nazwiska nie graja.

A który z nowych nabytków ma jakieś wielkie nazwisko :gwizdanie:

jedynym wychowankiem w pierwszej 11 jest Iker

Granero, Canales i Arbolea - pewności nie mam. Generalnie mnie to zwisa ilu, ważne żeby dobrze grali. Barca wychowała kilku świetnych grajków, ale inne szkółki na świecie też szkolą - pamiętasz jak swój czas miała szkółka Ajaxu :rolleyes:

Jarko jak powazny gosc ktory interesuje sie pilka moze kibicowac klubowi ktorego jedynym wychowankiem w pierwszej 11 jest Iker

W klubie któremu kibicuje cała kadra to wychowankowie ( teraz ma dojść dwóch nowych pierwszych nie wychowanków :kox: ) i nie ma tam żadnego Ikera :decayed:Maciek nie masz daleko, serdecznie zapraszam Cie kiedyś na mecz - młodzi i ambitni też czasami potrafią pokazać coś fajnego piłkarsko, a przedewszystkim mają serce do pilki a nie ojro zamiast źrenic :wink4: A Real to taki tylko fun z tv :naughty: :naughty: :naughty:

fun z TV i pewnie fun na PS i Fifie :)

Opublikowano
  • Autor

Może Cię zaskoczę ale na PS3 są znacznie lepsze gry jak Fifa :naughty:

Która moim zdaniem skończyła się na 09, żałuję że straciłem kasę na 11... :thumbdown:

Opublikowano

Może Cię zaskoczę ale na PS3 są znacznie lepsze gry jak Fifa :naughty:

Która moim zdaniem skończyła się na 09, żałuję że straciłem kasę na 11... :thumbdown:

mozliwe, ja od kilku dobrych lat nie gram w żadne gry, a w piłkę na kompie czy konsoli, to grałem tylko w FIFE 96r jak mozna było grac na hali :wink4:

Jakoś nigdy nie lubiałem piłki n. w wersji na kompa czy konsolę, no chyba, że Sensible World Of Soccer na Amige :kox:

Opublikowano
  • Autor

Sensible World Of Soccer

:kox: Klasyk nad klasyki :slina:

Samo granie mnie też nie podniecało, ale menagerki jak najbardziej :naughty:

Opublikowano

Sensible World Of Soccer

:kox: Klasyk nad klasyki :slina:

Samo granie mnie też nie podniecało, ale menagerki jak najbardziej :naughty:

przez tą grę, zaliczyłem wiele pał w szkole podstawowej i średniej, zamiast wkuwać, wolałem grać :kox::decayed:

Opublikowano
Pewni pozostania w Zawiszy mogą czuć się Błąd (Zagłębie Lubin) i Paweł Oleksy (ostatnio Górnik Polkowice), którzy już związali się umowami z bydgoskim klubem. Dziś dwuletni kontrakt parafował także Imeh, a kontrakty przedłużyli również Szymon Maziarz i Patryk Cuper.
super :good:
Opublikowano
  • Autor

:naughty:

5a3prp.jpg

edycja Dopisany: 07 Lipiec 2011, 10:19

logo_ca2011.png

7 lipiec - czwartek

Bolivia - Costa Rica - 19:15 (22:15 GMT) - San Salvador de Jujuy

62bf000e5bbee3eec866cb54fdd378de.jpg&x=640&y=347

8 lipiec - piątek

Uruguay - Chile - 19:15 (22:15 GMT) - Mendoza

Peru - Mexico - 21:45 (00:45+ GMT) - Mendoza

67bf6a9f7f7a6e6dc660689921833bf0.jpg&x=640&y=347

9 lipiec - sobota

Brazil - Paraguay - 16:00 (19:00 GMT) - Córdoba

a60c09b7bac6a6eebc26c05c0c271f95.jpg&x=640&y=347

10 lipiec - niedziela

Venezuela - Ecuador - 18:30 (21:30 GMT) - Salta

c1281e353ba13677593da469f260be83.jpg&x=640&y=347

Colombia - Bolivia - 16:00 (19:00 GMT) - Santa Fe

d4abe19361ae917bde1b6362fb1b2bf6.jpg&x=640&y=347

11 lipiec - poniedziałek

Argentina - Costa Rica - 21:45 (00:45+ GMT) - Córdoba

12 lipiec - wtorek

Chile - Peru - 19:15 (22:15 GMT) - Mendoza

67bf6a9f7f7a6e6dc660689921833bf0.jpg&x=640&y=347

Uruguay - Mexico - 21:45 (00:45+ GMT) - La Plata

62579610ed748a5039525a0254856844.jpg&x=640&y=347

13 lipiec - środa

Paraguay - Venezuela - 19:15 (22:15 GMT) - Salta

c1281e353ba13677593da469f260be83.jpg&x=640&y=347

Brazil - Ecuador - 21:45 (00:45+ GMT) - Córdoba

Opublikowano
:good: Będą jakieś mecze, skróty na jakimś programie? Szukam na Eurosporcie ale nic nie ma. :disgust::mysli: Południowoamerykańce ładnie/finezyjnie grają w piłkę. :notworthy:
Opublikowano

Ale przepaść :shocked: u Nas są stadiony nowocześniejsze o 50lat :kox:

transmisję live w tvp sport

Opublikowano

Ale przepaść :shocked: u Nas są stadiony nowocześniejsze o 50lat :kox:

transmisję live w tvp sport

Właśnie znalazłem ale dzięki! :hi:

BTW Stadiony tak ale gra w piłkę w drugą stronę. :wink4::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czemu na takich obiektach grają, ale maja tam zdecydowanie więcej stadionów i to takie:

969.jpg

977.jpg

974.jpg

979.jpg

987.jpg

982.jpg

989.jpg

Większość o pojemności 30,40,50 tysięcy... U Nas się buduje nowe, ale raczej kameralne obiekciki na kilkanaście tysięcy - Cracovia, Gdynia, Kielce, Lubin. Co z tego że to są stare obiekty, są duże i atmosfera na meczach jest genialna :good: