Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio znalazłem dawny wycinek z gazety "Pomorskiej" z czasów mojej kariery :kox:

05072011234b.jpg

teraz jestem "osobistym" trenerem syna(5,5lat),który od niedawna trenuje w Zawiszy :kox:

22062011216.jpg

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 849,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miasto hehe. Kompletnie nic Nam nie pomaga, a wręcz przeciwnie... Wszystko Nam zabrali, nawet za treningi musimy płacić... To nie Bydgoszcz, tutaj liczą sie tylko kluby z bloń w oczach miasta. Klub należy tylko do kibiców...

:shocked: kompletnie nic? :mysli: to nawet u nas w "b" klasie :kox: dostajemy kasę od gminy, 15 tys. na sezon, bez tego to nie było na sędziów i na wyjazdy :thumbdown:

no to nieźle, jak grałem w A-klasie, to pojawiał sięczasem tylko jakiś anonimowy sponsor :gwizdanie:

przez jakiś czas mieliśmy tylko sponsora, tego samego, który ładował kasę w Jango Mysłowice - później Jango Katowice :rolleyes:

Mieszkam w gminie gdzie jest 3 kluby 2 w "A" klasie no i my w "B" każdy klub dostaje po równo czyli 15 tys. w tym boisko raz w tygodniu jest koszone przez gminę :naughty: bardzo pomagają ale prezes i tak mówi, że nie ma kasy :polew: jeżeli chodzi o sprzęt buty, koszulki, siatki, piłki to wszystko jest ok i raczej na to kasy nie brakuje, w tym sezonie nawet anonimowy sponsor kupił nam dresy :kox: nawet czasami prezes zwróci kaskę na paliwo jak przyjeżdżasz specjalnie na mecz np. ze studiów. Jest ok a młodzi i tak wolą grać w FIFE na kompie albo pić piwko pod sklepem.

No ale patrząc na większe miasta w okolicy gdzie do gminy należy więcej klubów 8-10 to fakt oni mają mniej kasy ale dostają też po 6-7 tys. na sezon.

Stanley grasz jeszcze czy skończyłeś karierę? :decayed::wink4:

od jakiegoś czasu niestety już nie gram :(

woli grać w FIFE albo stać pod sklepem z piwem :polew: :polew: :polew: :polew:

jestem za stary na takie rzeczy :rolleyes:

wolę się napić z kolegami :polew:

:polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:11_________________________________________________makaveli dlaczego już nie grasz? Masz tyle lat co ja a ja nie potrafię przestać :polew:

Opublikowano

po wojsku już nie było okazji ani formy do grania ;(

Opublikowano

pewnie w pasie już setka :decayed:

Opublikowano

Trzeba było odbudować formę choćby w takiej "b" klasie :decayed:

Opublikowano

no to jeden z głównych powodów :polew:

do niedawna grywało się czasami w turniejach szóstek na hali

aż w końcu zastygłem w miejscu :wallbash:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:18_________________________________________________

wiesz ilu w tak dużym mieście jest chętnych do grania....łatwiej do Realu czy Barcy się dostać :polew:
Opublikowano

w takiej B-klasie łatwo czasem o kontuzję niż w 2 lidze, grają różne oszołomy i nie liczą się z niczym :thumbdown:

Opublikowano

no to jeden z głównych powodów :polew:

do niedawna grywało się czasami w turniejach szóstek na hali

aż w końcu zastygłem w miejscu :wallbash:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:18_________________________________________________

wiesz ilu w tak dużym mieście jest chętnych do grania....łatwiej do Realu czy Barcy się dostać :polew:

Fakt :mysli: trzeba być ciągle w formie żeby grać :good: a na hali to dopiero trzeba mieć zdrowie :wink4:

[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:27_________________________________________________

w takiej B-klasie łatwo czasem o kontuzję niż w 2 lidze, grają różne oszołomy i nie liczą się z niczym :thumbdown:

Fakt trzeba umieć cofnąć nogę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to lipa :thumbdown:

jedynie liczyć na jakiegoś prywaciarza co to podniesie.

my z poprzednim prezydentem(kibic żużla z torunia) bydg stoczyliśmy kilka bitew i wszystkie wygraliśmy :kox:

teraz mamy prezydenta kibica Zawiszy,a wice prezydent to były zawodnik klubu :decayed:

Mnie to sie wydaje że Kraków to jakiś ewenement na skalę Polski. Zasłużony klub Garbarnia dzisiaj wraca na arenę ogólnopolską i nie ma gdzie grać... Wynajęli stadion Hutnika bo ich zastępczy do niczego się nie nadaje. Tam gdzie pierwotnie mieli obiekt, na którym odbyły się jedne z najsłynniejszych derbów Cracovi i Wisły i byłby to chyba jeden z najbardziej kameralnych stadionów w Polsce ( z widokiem na Wawel :kox: ) dzisiaj stoi największa reklama w centrum miasta ( nieczynny hotel forum )...

U Nas kibice też przepychają swoich do rady miasta jak się da, ale wiadomo że tylko kluby z błoń mają jakieś szanse. Z Nowej Huty jest gość, który chce Nam pomagać, jest przewodniczącym rady sportu przy RMK - jakoś dziwnie ostatnio okazało się że jest kibicem Hutnika :gwizdanie:

Niestety, nawet na stadionach jest polityka...

edycja Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:28

Z wojska bez formy wróciłeś :?: :blink:

Opublikowano

trafiłem na okres kiedy likwidowali jednostke i nie mieliśmy nawet zajęć,ani broni na stanie.poprostu odsłużyliśmy Swoje i tyle.a że byłem w bydg w jednostce to o 14 jechałem do domu a rano na 7 wracałem :polew:

jedynie wątroba wie że była w wojsku :drunk:

Opublikowano

trafiłem na okres kiedy likwidowali jednostke i nie mialiśmy nawet zajęć,ani broni na stanie.poprostu odsłużyliśmy Swoje i tyle.a że byłem w bydg w jednostce to o 14 jechałem do domu a rano na 7 wracałem :polew:

jedynie wątroba wie że była w wojsku :drunk:

to miałeś jak na alko- koloniach, a nie jak w wojsku :decayed:

Opublikowano

na kompanii mieliśmy bilarda,konsole PS2,Polsat Cygrowy, siłownie to było co robić :kox:

libacje z alkoholem i trawą były praktycznie codziennie....nawet z chorążymi,sierżantami,kapitanami :gwizdanie:

więc wiecie czemu forma uciekła :naughty:

Opublikowano

na kompanii mieliśmy bilarda,konsole PS2,Polsat Cygrowy, siłownie to było co robić :kox:

libacje z alkoholem i trawą były praktycznie codziennie....nawet z chorążymi,sierżantami,kapitanami :gwizdanie:

więc wiecie czemu forma uciekła :naughty:

Ja chce do wojska :kox::polew: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Mogli Was na koniec do Iraku wysłać :kox:

Szybko byś tą formę odnalazł :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
Dziś w Centrum Olimpijskim w Warszawie odbyło się spotkanie Ekstraklasy SA z przedstawicielami Stowarzyszeń Kibiców klubów Ekstraklasy oraz z reprezentantami Zarządu Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców.

Spotkanie to było bezpośrednim nawiązaniem do uchwały Zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej z 30 czerwca 2011 r., która upoważniła Ekstraklasę SA do podjęcia decyzji dotyczącej rozgrywania meczów ligowych w rundzie jesiennej sezonu 2011/2012 z udziałem lub bez udziału zorganizowanych grup kibiców gości.

W ocenie Ekstraklasy SA mecze Ligi Zawodowej bez udziału kibiców, w tym zorganizowanych grup kibiców przyjezdnych, wypaczają sens sportowej rywalizacji. Biorąc pod uwagę ostatnie stanowiska w tej kwestii ze strony Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji oraz Komendanta Głównego Policji, Ekstraklasa SA postanowiła zorganizować spotkanie robocze z przedstawicielami kibiców, by poznać stanowisko wszystkich zainteresowanych stron.

Dzisiejsze spotkanie jest pierwszym krokiem do podjęcia decyzji w sprawie udziału zorganizowanych grup kibiców gości w meczach rundy jesiennej sezonu 2011/2012. Decyzja ta zostanie wypracowana na mocy dalszych konsultacji zarówno z klubami Ekstraklasy, jak i Stowarzyszeniami Kibiców klubów Ekstraklasy.

Opublikowano

debile :thumbdown:

Opublikowano
:shocked::polew:
Opublikowano

eeetam ,miała biustonosz czarny :gwizdanie:

Opublikowano

eeetam ,miała biustonosz czarny :gwizdanie:

Chodzi bardziej o aferę jaka z tego robią Niemcy :wink4: