Damian Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 2-0 Pellegrini poleci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jeszcze nie koniec meczu ale wynikiem póki co jestem mocno zdziwiony! Edit: No to będzie się działo 2:1 Yaya ładny strzał z narożnika pola karnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cos czuje ze ekipa The Special Five bedzie miala majstra jeszcze w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 no to bardzo możliwe i co do Chelsea i co do Pellegriniego będą chcieli się odegrać za tydzień tyle że coś mi się wydaje że mogą nie dać rady Chudi - żyjesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) ja cały czas czekam na potknięcie, czyt. kryzys Chelsea Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja cały czas czekam na potknięcie, czyt. kryzys Chelsea Od wrzesnia tak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja cały czas czekam na potknięcie, czyt. kryzys Chelsea Od wrzesnia tak piszesz wiem, ale doczekać się nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja cały czas czekam na potknięcie, czyt. kryzys Chelsea Od wrzesnia tak piszesz Yeblem z krzesła [emoji2] . Próbuję oglądać Borussie Srednio wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jaki kanal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 w necie przelaczylem na EPL Benteke miał dzis dzień ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 BVB po dogrywce 3:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 to jak pogra dzisiaj Lech, czy nie bardzo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja bym chcial zeby odpadl i zeby Legia przegrala w finale. To by do reszty osmieszyli Polska kopana 0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Lewy ładna bramka => https://www.facebook.com/video.php?v=621640707966909&set=vb.463898117074503&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Sevilla - Barceloma swietny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Lewy - stadiony świata. ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Lewy - stadiony świata. ..... Gość jest coraz lepszy - myślę, że spokojnie top 5 dziewiątek na świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 zgodzę się - oprócz tego że potrafi strzelić tak że czapki z głów, to do tego podoba mi się jak nabiera siły pamiętacie na pewno jak przestawił Komapny'ego z MC? oj to była chwila, rewelacja (30 sekunda) https://www.youtube.com/watch?v=ZLsXsOXMAps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Kamyk,pamiętam jak dziś -sponiewierał go konkretnie... Cieszy to, że mamy napadziora światowej klasy, drugi po nim - Krychowiak - facet zrobił mega progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Crystal Palace i Alan Pardew no prze jaja ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi