pave Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 witam, jeżeli ktoś mógłby zrobić mały VT mojej B5 byłbym wdzięczny A mianowicie chodzi mi o : obniżony zawias, czarna ramka grilla, ciemne szybki, inny kolor dachu?? foto do VT: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_b5_pave-t140846.0.html
Michał Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 może nie tak spektakularnie jak Maciek, ale chyba o coś takiego Ci chodziło?
pave Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dokładnie o coś takiego Chyba nie mam się już nad czym zastanawiać Jaką glebę musiałbym zapodać żeby auto stało jak na foto??
Maciek80 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dokładnie o coś takiego Chyba nie mam się już nad czym zastanawiać Jaką glebę musiałbym zapodać żeby auto stało jak na foto?? Jak na moje oko to -30/-40 jest na focie Michała
Michał Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja nie widzę żadnej gleby raczej kostka brukowa holland a poprzednie foto lepsze :gwizdanie: jakże trafna i przydatna uwaga, pave na pewno z niej skorzysta i będzie Ci niezmiernie wdzięczny... Dokładnie o coś takiego Chyba nie mam się już nad czym zastanawiać Jaką glebę musiałbym zapodać żeby auto stało jak na foto?? na VT jest jakieś -40 może -45mm, dla porównania Reniu ma -35 w avancie i wygląda tak: PS Reniu nie gniewaj się że pożyczyłem fotkę
Artur82 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Renia furka ma faktycznie tak jak piszecie -35/-35 i "sportowe" amorki o obnizonym skoku... Srebrna strzala Renia na żywo prezentuje sie pieknie!!
Reniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 PS Reniu nie gniewaj się że pożyczyłem fotkę Nie gniewam się
pave Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 No to teraz pozostaje mi zbierać kaske na gwint :>
Rekomendowane odpowiedzi