andriu23 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam tak jak w temacie. Problem mam tego typu że źle mi wskazuję obrotomierz. Od początku jak kupiłem auto obrotomierz wskazywał mi o 800 mniej, a na zgaszonym wskazówka schodziła daleko za zero. Ostatnio rozebrałem licznik przełożyłem wskazówkę i było git przez jakiś tydzień, do wczoraj, jadąc do pracy wskazówka zaczęła wariować, jak miałem około 1000 wskazówka stała pionowo, później poszła mi daaaaaaaaleko, aż w końcu wyszła za skalę i stała pionowa ale do dołu :> , po zgaszeniu wróciło wszystko tak jak miałem przed przekładaniem wskazówki, czyli pokazuję o 800 mnie. Czytałem o podobnych przypadkach na forum ale jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem, domyślam się że to silniczek. Czy można to jakoś samemu zrobić? Może ktoś to już przerabiał???
zdzis Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 a na kompie sprawdzałeś? może otrzymuje błędne dane i wariuje
andriu23 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 jeszcze nie sprawdzałem, podepnę się i zobaczę co dalej
Rekomendowane odpowiedzi