tomaszstn Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam. Przeszukałem forum ale nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi na mój problem. Chciałbym wymienić radio z Audi Beta na Concert. Wyczytałem że nie pasują p&p i trzeba jakieś kabelki pozmieniać. Czy ktoś już taką operację przeprowadzał i jest w stanie mi pomóc? Super by było jakby ktoś się znalazł z okolic Gliwic i miał czas. Jeśli nie to chociaż jakieś zdjęcia jak miałbym to podłączyć bo nie ukrywam ale z audio jestem noga. Mam tylko głośniki z przodu. Posiadam A4 Avant z 1996 roku i pod tylnymi siedzeniami jest kabel do zmieniarki. W przyszłości chciałbym tam podpiąć zmieniarkę i drugie pytanie bo do radia nic nie dochodzi, czy kable są już tam pociągnięte czy nie, a może gdzieś obok radia leżą?
pablo_9 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Pierwsze pytanie jest o który Concert Ci chodzi I czy II bo tu jest różnica. Jeśli piszesz o Concert I to podłączenie jest p&p ja u siebie robiłem taka zmianę (wejdź i obejrzyj zdjęcia mojego auta to zobaczysz jakie radio miałem a jakie mam aktualnie). Do tego podłączyłem też sobie zmieniarkę i nie było żadnych przeróbek. Jeśli chodzi o Concert II to nie jest tak różowo ale o tym to jest na forum
tomaszstn Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak chodzi o Concert I. Wiesz może o co chodzi z tymi kablami do zmieniarki? Ja mam kabel pociągnięty oraz wtyczkę ( taką okrągłą z bolcami i napisem po niemiecku że do zmieniarki ) pod siedzeniem z tyłu a przy radiu jej nie ma. Jak ma wyglądać od strony radia i najważniejsze dlaczego mam kabel od zmieniarki skoro radio mam beta które jak wyczytałem na forum jej nie obsługuje.
pablo_9 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Do radia podłączasz niebieską wtykę taka jak na tym foto (klik) Jeśli chodzi o kabel to może ktoś wcześniej miał radio a przy sprzedaży wymienił...
Rekomendowane odpowiedzi