damian_qbass Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam mam taki problem z przejściem przeglądu, Moja sekwencja zakładana była w 2003 roku w Berlinie(udokumentowane książeczką), na stacji kontroli pojazdów powiedziano mi że od stycznia tego roku wprowadzono jakiś przepis który określa że przy instalacji gazowej musi być jakiś świstek papieru z całym jej przekrojem,nie mam pojęcia co teraz zrobić.Może ktoś miał podobny problem?!
gurban6 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Poczekaj Damian zaraz dowiem się [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 11:23_________________________________________________Jedż na ul.Kowalewską w Grębocinie.Tel 601932650 lub 56-6459121.Tam zrobisz Polska legalizację i z tym na diagnostykę.Powodzenia Dopiszę dla innych kolegów na przyszłość.Na stacji zaplacicie 161 zł za diagnostyke auta i gazu,a za badanie butli to zalezy od butli i od oprzyżądowania.Normalny koszt to 250 do 350 zł,a jeżeli butla ma zamontowaną w sobie pompe to koszt od 400 do 450 zł.Butle można wymontować samemu i do nich zawieść to wtedy mniejszy koszt.Przyjmują butle tylko w poniedziałki i wtorki,a w czwartki maja DOZÓR.Badanie wazne na 10 lat.
damian_qbass Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 wielkie dzięki Grzesiu, bardzo pomogłeś :notworthy: byłem na innej stacji i okazało się ze wszystko gra, niesforny diagnosta nie widział przetłumaczonych dokumentów mówiąc ze brakuje przekroju ;/;/ Grzesiu, piwo masz u mnie
talib1990 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Poczekaj Damian zaraz dowiem się [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 11:23_________________________________________________Jedż na ul.Kowalewską w Grębocinie.Tel 601932650 lub 56-6459121.Tam zrobisz Polska legalizację i z tym na diagnostykę.Powodzenia Dopiszę dla innych kolegów na przyszłość.Na stacji zaplacicie 161 zł za diagnostyke auta i gazu,a za badanie butli to zalezy od butli i od oprzyżądowania.Normalny koszt to 250 do 350 zł,a jeżeli butla ma zamontowaną w sobie pompe to koszt od 400 do 450 zł.Butle można wymontować samemu i do nich zawieść to wtedy mniejszy koszt.Przyjmują butle tylko w poniedziałki i wtorki,a w czwartki maja DOZÓR.Badanie wazne na 10 lat. jak ch*j bym zaplacil tyle.... to wole wymienic zbiornik na nowy w tych pieniadzach
Rekomendowane odpowiedzi