Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] Nowy nabytek i dalej w klubie - DO SPRZEDANIA, INFO W DZIALE SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety przyszła konieczność spłaty kredytu mieszkaniowego i trzeba wyciągnąć wcześniej zainwestowaną kasę, a że mam jeszcze drugą furę ale 3 razy tańszą więc wybór niestety padł na audice ;([br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________I co? nie ma chętnych w klubie na porządną furę ;( ;( ;(

Opublikowano

Kierka jest (ja niestety ja musze dokładać), soczewka jest, fotele są (tez musze dokładać :slina:). no i MMI jest. Choć nie wiem czy jest to MMI czy RNS??? Ale chyba bardziej RNS. Kolorek ładny choć ciężko w czystości go utrzymać. Dołóż jakiś pakiet s-line na zewnątrz i będzie miodzio.

powodzenia.

Opublikowano

ktos szukal ale to chyba sedana, wontek szukam sedana b7 czy cos takiego[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 10:12_________________________________________________

Kierka jest (ja niestety ja musze dokładać), soczewka jest, fotele są (tez musze dokładać :slina:). no i MMI jest. Choć nie wiem czy jest to MMI czy RNS??? Ale chyba bardziej RNS. Kolorek ładny choć ciężko w czystości go utrzymać. Dołóż jakiś pakiet s-line na zewnątrz i będzie miodzio.

powodzenia.

masz jakies fokti? pochwal sie w dziale moja a4
Opublikowano

Przecież jest link pod moim postem :gwizdanie:

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak MMI w a4 b7

Tzn. tam niby na logo startowym pisze MMI ale tak naprawde z MMI z audi typu a6 c6 ma to mało wspólnego...

To jest RNS oczywiście

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak MMI w a4 b7

Tzn. tam niby na logo startowym pisze MMI ale tak naprawde z MMI z audi typu a6 c6 ma to mało wspólnego...

To jest RNS oczywiście

a w b8 nie ma mmi? :confused4:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 10:32_________________________________________________

Przecież jest link pod moim postem :gwizdanie:

o f*ck.. musze kupic okulary :decayed:

Opublikowano

w b8 już jest ale w b7 nie

Opublikowano

Panowie i panie, sięgnąłem do oryginalnej instrukcji od nawigacji i jest napisane (po niemiecku) ,że to jest RNS-E :hi:................. a chętnego dalej nie ma :smutas:

Opublikowano

ale mi nowość. Przecież napisałem że w a4 b7 nie może być MMI