bobusiek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Niestety przyszła konieczność spłaty kredytu mieszkaniowego i trzeba wyciągnąć wcześniej zainwestowaną kasę, a że mam jeszcze drugą furę ale 3 razy tańszą więc wybór niestety padł na audice ;([br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________I co? nie ma chętnych w klubie na porządną furę ;( ;( ;(
Ponior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kierka jest (ja niestety ja musze dokładać), soczewka jest, fotele są (tez musze dokładać ). no i MMI jest. Choć nie wiem czy jest to MMI czy RNS??? Ale chyba bardziej RNS. Kolorek ładny choć ciężko w czystości go utrzymać. Dołóż jakiś pakiet s-line na zewnątrz i będzie miodzio. powodzenia.
HeresR32 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ktos szukal ale to chyba sedana, wontek szukam sedana b7 czy cos takiego[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 10:12_________________________________________________ Kierka jest (ja niestety ja musze dokładać), soczewka jest, fotele są (tez musze dokładać ). no i MMI jest. Choć nie wiem czy jest to MMI czy RNS??? Ale chyba bardziej RNS. Kolorek ładny choć ciężko w czystości go utrzymać. Dołóż jakiś pakiet s-line na zewnątrz i będzie miodzio. powodzenia. masz jakies fokti? pochwal sie w dziale moja a4
Ponior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 masz jakies fokti? pochwal sie w dziale moja a4 Przecież jest link pod moim postem :gwizdanie:
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nie ma czegoś takiego jak MMI w a4 b7 Tzn. tam niby na logo startowym pisze MMI ale tak naprawde z MMI z audi typu a6 c6 ma to mało wspólnego... To jest RNS oczywiście
HeresR32 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nie ma czegoś takiego jak MMI w a4 b7 Tzn. tam niby na logo startowym pisze MMI ale tak naprawde z MMI z audi typu a6 c6 ma to mało wspólnego... To jest RNS oczywiście a w b8 nie ma mmi? [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 10:32_________________________________________________ masz jakies fokti? pochwal sie w dziale moja a4 Przecież jest link pod moim postem :gwizdanie: o f*ck.. musze kupic okulary
bobusiek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Panowie i panie, sięgnąłem do oryginalnej instrukcji od nawigacji i jest napisane (po niemiecku) ,że to jest RNS-E ................. a chętnego dalej nie ma
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ale mi nowość. Przecież napisałem że w a4 b7 nie może być MMI
Rekomendowane odpowiedzi