Silent bob Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Musze zmienic panel klimy bo bede podlaczal grzanie siedzeń. Mój obecny panel bez grzania ma końcówkę numeru "AA". Czy wsytarczy kupić jakikolwiek panel z grzaniem siedzień od B6 (a wiec rok prod na nalepce do 2004->ogrzewanie tylniej szyby) czy muszę kupić z jakąś konkretną końcówką numeru, z racji, że dotychczas miałem "AA" ?? Oczywiście wiem, że nowy panel musze zakodować VAGiem
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 wydaje mi sie ze jesli bedziesz Panelki i tak VAG`owal to mozesz kupic obojetnie jaki z grznymi stolkami
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 musisz kupic panel co obsluguje grzane siedzenia najlepiej do B6 Nowsze panele z B7 jest problem z grzana tylna szyba, poprostu nie grzeje Bez Vaga sie nie obejdzie przy wymianie climatronica Masz 1 DIN czy 2 DIN ?
Silent bob Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Masz 1 DIN czy 2 DIN ? 1DIN. No wlansie z grzana szyba to wiem dlatego szukam panelu do A4 1 DIN z grzanymi siedzeniami wyprodukowanego do 2004 roku. To, ze bede musial go Vagowac to juz doczytalem wczesniej, ale chodzi mi bardziej o to zeby nie bylo, ze kupie byle jaki spelaniajacy kryteria powyzej, a pozniej sie okaze, ze do mojej instalacji musi byc jakis konkretny, a tego ktory kupie nie bede mogl zvagowac. Zakladam, ze to nie jest az tak skomplikowane, w sensie moge kupic byle jaki, ale wole spytac.
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 napisz do Czaki22 ma w dobrej cenie i wszystko ci powie http://moto.allegro.pl/item1076762886_audi_a4_b6_b7_klimatronik_1_din_bdb_bez_rysek.html
Silent bob Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 thx, ale juz pisalem. Niestety z grzanymi siedzeniami i 1DIN ma tylko od B7
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 masz tu do B6 http://moto.allegro.pl/item1090644731_panel_sterowania_klimatyzacja_audi_a4_oryginalny.html
Rekomendowane odpowiedzi