Motor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 :oklaski: masz pare ok ;)azji do przeróbek
wrobsipl Opublikowano 5 Września 2007 Autor Opublikowano 5 Września 2007 Więc w ramach pełnej sesji dodaje zdjecia po naprawie Do poprawki prawy komin lekko sie cofnoł
Flyer Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Nie jestem specjalista, ale widze, ze spasowanie elementow nie wyszlo za specjalnie. Szczegolnie widac to po lewych tylnich drzwiach. Czemu nie kupiles zderzaka od S skoro i tak byl skasowany? Bylby zupelnie inny "feeling".
Piechol Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 I te progi do malowania koniecznie...
wrobsipl Opublikowano 5 Września 2007 Autor Opublikowano 5 Września 2007 spasowanie wyszlo tak jak wyszlo elementy maja mocowania i trudno jest tak dopasowac, ja nie bede wniej nic przerabial poza chromami lubie orginaly a co do zderzaka ten mi sie podobał to go kupiłem
Flyer Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 spasowanie wyszlo tak jak wyszlo elementy maja mocowania i trudno jest tak dopasowac Tak powiedzial Twoj spec? To jest w bledzie To nie byl duzy dzwon z tego co pamietam, wiec powinno wszystko byc ladnie wyklepane i spasowane... ale skoro nie przeszkadza Ci to, to luzik Kupiles standardowy zderzak od 1.8T/3.0 - tylni od S kosztuje niewiele wiecej, a wygladem bije na glowe serie - no ale Twoj wybor
kaj82 Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 taki szum lekki od strony pasazera turbina??? :th:
Rekomendowane odpowiedzi