Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

audi-maniacy z ełku i okolic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie! Ja chętnie też bym wpadł do Was na spocik. Często jestem w Ełku :)

Opublikowano

cyzli jak _ 15 kwietnia 12 ? czy 16?

Opublikowano

mi bez różnicy.

to co panowie robimy coś czy nie ?? było tylu chętnych a teraz ??

jak to będzie??

Opublikowano

Ja do 20 kwietnia jestem dostępny później dopiero w połowie maja

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hey, mam takie male pytanie do mieszkańców Ełku, kiedys kolega przyciemnial gdzies u was szybki w samochodzie ale nie mam z kim kontaktu wiec moze wiecie gdzie dobrze przyciemniaja ? Mialem jechac do Suwałk ale moze gdzies w okolicy rowniez robia. Tylko sprawdzone zaklady. Jak cos to prosze o nr kontaktowy czy tez nazwe firmy i jak ktos robil to poda cene w jakich cenach robia. ( Tylko folia, piec nie wchodzi w gre ) :hi:

Opublikowano

Auto-Marcin na Kilinskiego, za Kwiatkowskim, wjazd od Da Grasso... robia dobrze, ale nie najtaniej

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W giżycku mi avanta zrobili za 450 zł. !!

Opublikowano

witam Grajewo z tej strony z tym ze nie a4 tylko a6 nie będziecie mieli nic przeciwko odwiedzinom na spocie? przydała by mi się mala diagnoza vagiem

Opublikowano

Mozemy sie ugadac na sobote to wezme kabel i mozemy nawet zlogowac dynamicznie Twoj samochod. Tylko musisz znac jakie logi. Bo Kabel raczej jest taki sam (doczytaj).

Opublikowano

o co chodzi jakie logi? jestem raczej w tym temacie zielony ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może czas wreszcie coś zorganizować?

Opublikowano
  • Autor

Witam .Przepraszam za milczenie,musiałem pilnie wyjechać,zastanawiam się czy dobrym miejscem na zlot byłaby plaża miejska.Jednocześnie dodam że sam raczej tego nie ogarnę ,więc proszę o kontakt,tel;602382394.Syczylyjczyk.:audi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich ełckich audimaniaków :):wink:

Jak ktoś w temacie jakis czas temu zauważył - tyle audi w Ełku, a tutaj ludzi tak mało :D

Ktoś liczył, ilu nas tu w sumie jest ??

Opublikowano

ha! bylismy z zaleczkiem w niedziele w ełku na mazury motor show, fajna impreza, ale oznakowanie dojazdu to masakra, nie chcielismy stac w korku to zaparkowalismy auto pod blokami vis a vis salonu renault i z buta szlismy na obwodnice, doszlismy ulica matejki, potem przy cmentarzu, jakas dzielnica przemyslowa i c**j, zakaz wejscia na trase wyscigow, i dawaj z buta do okola na suwalska, heh:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam.Trzymajcie się,ja odpuszczam,za trzy tygodnie czeka mnie operacja połamanego kręgosłupa .Dawno temu idiota uderzył w tył mego wozu.Samochód czerwony,samo południe skręcałem w lewo,a on nie widział.CIAO.

Opublikowano

Trzymaj się! W jakim mieście będą Cię operowali ?

Opublikowano
  • Autor

Witam.Elbląg,dr.Kowalina.

Opublikowano

Trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Kiedy dokładny termin? Może ogarne jeszcze jakiegoś chętnego i się do Elbląga przelecimy.. :wink::banan:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam.Jestem już po,w poniedziałek przybyłem ,wtorek operacja4kręgów i w piątek

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ----------

do domku .wszystko przebiegło super,za tydzień wyjeżdżam na wyspę z etną.Pozdrawiam wszystkich.