mjw83 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich posiadam A4 B5 1.8T AEB 97rok o auto dbam jak o kobietę i własnie niedawno za niepokoiła mnie następująca zecz iz przy ruszaniu auto mi czasami gasnie musze po podgazowac jak w dislu zeby ruszyło sie z miejsca a to przeciesz 150 km chyba nie powinno byc z tym problemow. To dało sie przezyc i przyzwyczajic ale ostatnio, zwlaszcza dzis zauwazyłem ze powyzej 3 tys. auto szarpie na gazie nie chce sie wkrecac na BP jest to mniej odczuwalne ale tez jest ;( dodatkowo delikatnie odczuwalne zachwiania na obrotach moze ktos tego nie odczuwa ale ja tak i to mnie meczy co moze jej dolegac jakies podpowiedzi a moze konkretne wskazowki Dodam ze swiece sa nowe tak jak fajki, przepustnica , przepływka czyszczona 2 miesiace temu, ale zbliza sie termin wymiany filtrow gazu. Rozmawiałem dzis z kolega ma bmw 2.3 ma te same objawy komp pokazał mu bład połozenia wałka rozrządu. Co sugerujecie macie jakies podpowiedzi? Pozdrawiam Posiadaczy
szczuraz Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 i staraj się nie czerpać informacji od kolegów z BMW . :gwizdanie: Nie dlatego że jestem uprzedzony tylko to troszkę inna konstrukcja .
Rekomendowane odpowiedzi