CZERWONAniunia Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam właśnie wróciłem z wycieczki z moja druga polówką z największego salonu audi na świecie który znajduje się około 20km od miejsca gdzie mieszkam.Jako wielki fan marki nie moglem tego sobie odpuścić...miejsce istnieje już kilka miesięcy jest warte odwiedzenia ze względu na ciekawa architekturę i oczywiście pięknych cudeniek których w środku nie brakuje <około 160 aut na show roomie> Oprócz oglądania można oczywiście osiąść za kierownica,no i łyknąć troszkę histori marki Audi...Wklejam kilka moich fotek z wyprawy aby troszkę przybliżyć wam to miejsce... pozdrawiam więcej na: http://www.sytner.co.uk/audi/west-london/home.aspx http://www.audi.co.uk/about-audi/contact-us/find-an-audi-dealer/partner-uk/westlondon.html http://www.google.com/images?q=west%20london%20audi%20centre&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&hl=pl&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=vi
CZERWONAniunia Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 MAŁO :thumbdown: caly czas wklejam [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 21:53_________________________________________________ MAŁO :thumbdown: caly czas wklejam uff :> poszlo
manny90 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Byłem tam Już miałem kupować, ale od początku coś mi nie grało, okazało się, że to fury drugiej jakości, na montażu kierownice i pedały nie z tej strony wstawili
andy_sky Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 fajnie jak w krainie marzeń,kupiłeś coś
CZERWONAniunia Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 fajnie jak w krainie marzeń,kupiłeś coś dokładnie niestety nie na moja kieszeń ale popatrzeć nie zaszkodzi.Tylko mieć pieniążki a chyba bym oszalal ze szczęścia :> ....w sumie to kubek sline sobie kupiłem
mateusz1528 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Fajnie Moja to R8 niebieska.. Mmm.. Dobrze ze za marzenia nie karaja
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 W sumie - miejsce jak miejsce. Byłem tam kilkaset chyba razy przez ostatnie miesiace i powiem Wa jedno - Dopuki nie masz plakietki V.I.P to jest to salon jak kazdy inny, jedynie wiekszy. Szał to jest dopiero wówczas gdy traktują Cie jak boga i masz prawo wejścia na wyzsze "kondygnacje" gdzie znajdziesz stare modele AUDI,m.in. QUATTRO (kilkukrotny mistrz świata), V12 TDI Le Mans i wiele wiele innych niespotykanych modeli na drogach ... Jednak - fajnie, że pokazałeś innym ... PZDR
Maciek80 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czemu łazisz w koszulce Mercedesa I to jeszcze w salonie Audi!!! Co za zniewaga!!! :polew:
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 bo tylko takie rozdają za darmo powód nit ich nie chce :polew:
CZERWONAniunia Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to z roboty koszulka :> pracuje w mesiu
Rekomendowane odpowiedzi