Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

(Zdrowie) - Może ktoś miał podobny problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrób sobie USG może masz kamienie w woreczku żółciowym ja tak miałem

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, ale jak bym miał kamienie czy coś to nie utrudniało by mi to oddawania moczu lub coś w tym kierunku ?

Opublikowano

w woreczku żółciowym a nie moczowym :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem nie znam się na anatomi :D a ten woreczek co mowisz to gdzie się znajduje :D ?

Opublikowano

Elo, ja kamienie wlasnie wydalalem przez pewna czesc ciala (długą część- nie było to jelito :kox:). A na poważnie-nie mogłem się odlać do końca, i jak zaczęło boleć to po pół godziny gryzłem dywan z bólu.Idź jak najszybciej na USG- tam powinny kamienie (jeżeli je masz) wyjść na jaw. Zdrówka życzę :)

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich wypowiedzi ale kolego Lukas polecam forum www.crohn.home.pl, moja córka ma Crohna od 3 lat, na tym forum pisząc o takich sprawach spodziewaj się wyśmiania, ludzie nie szanują zdrowia do czasu jak je mają i innych też potrafią zdołować nie wybrednymi tekstami, często zarzucą tobie gayostwo jak napiszesz o tej części ciała

Pilnuj się i pisz na temat techniki

Moderator powinien usunąć ten wątek, to moje zdanie, no chyba, że Lukas chce czytać chamskie teksty

Opublikowano
  • Autor

Dobra w sumie, to i tak lekarz musi to ogarnąć jak nie przejdzie i tak. W najbliższych dniach to załatwie i napisze o co chodziło, chyba że mi bez kitu utną wora, to wtedy :strzal: :strzal: :strzal:

Opublikowano

przez kamienie możesz mieć problemy z bólem brzucha jak również z gazami :decayed:

Opublikowano

No właśnie, ale jak bym miał kamienie czy coś to nie utrudniało by mi to oddawania moczu lub coś w tym kierunku ?

jakbys ci kamien schodzil to w tym momencie bys jechal do szpitala bo bys wyl z bolu

choroba crona to nie tak od razu i nie po urazie.

boli go po tym ze w jaja dostal wiec raczej w tym kierunku bym szukal

Opublikowano

Przeczytałem wszystko, normalny to Ty do końca nie jesteś pisząc pewne teksty, z takimi sprawami to się do lekarza idzie, jak Cię "jądra bolą" to do urologa ! a diagnoza ode mnie to jak kiedyś jeden lekarz powiedział: nie wstrzymuj tylko strzelaj nabojami ile się da, zakładam, że to może wina twojej laski, która Cię powstrzymuje w pewnym temacie - mogę się mylić więc lepiej idź do urologa :naughty:

Opublikowano

Przeczytałem wszystko, normalny to Ty do końca nie jesteś pisząc pewne teksty, z takimi sprawami to się do lekarza idzie, jak Cię "jądra bolą" to do urologa ! a diagnoza ode mnie to jak kiedyś jeden lekarz powiedział: nie wstrzymuj tylko strzelaj nabojami ile się da, zakładam, że to może wina twojej laski, która Cię powstrzymuje w pewnym temacie - mogę się mylić więc lepiej idź do urologa :naughty:

znaczy ja czy on??

najpierw to do pierwszego kontakty po skierowanie :wink4:

Opublikowano

wy :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dobra dobra cisza już. Poczekam jeszcze do jutra jak nic nie przejdzie to w czwartek zaniose mocz, bo na to tylko dostałem skierowanie jak narazie, jak z moczu nic nie wyjdzie to pójde na usg jak z usg nic nie wyjdzie to wtedy będę się martwił dalej, lepiej żeby to nie było nic poważnego. I tyle na ten temat.

A normalny jestem do końca. Nie będę narazie brał pod uwagę jakiegos niewiadomo czego bo poprostu może to jakieś zwykłe zapalenie...czy może coś tam nie wiem.

Opublikowano

Poproś moderatora o usunięcie wątku, tak będzie najlepiej

Opublikowano
  • Autor

Temat niech sobię będzie. W sumie może komuś się kiedyś przyda, jak będzie wiadomo co i jak to napiszę tutaj co to mnie męczy ;)